Congresruimte Karnhuis Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Congreslocatie Woerden

Home » Congreslocatie Woerden
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Op zoek naar een congreslocatie in Woerden? We beschikken op onze boerderij over de perfecte ruimte voor jullie congres. Deze memorabele locatie is van alle gemakken voorzien en zal zonder twijfel voor een uniek congres zorgen. We bevinden ons namelijk midden op het platteland van het Groene Hart. Kom vooral eens langs om een kijkje te nemen of vraag direct een offerte aan via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Aanwezige voorzieningen

In onze congresruimte zijn verschillende voorzieningen aanwezig om jullie van alle gemakken te voorzien. Bij binnenkomst lopen jullie door onze glazen entree een prachtige moswand tegemoet, wat direct een unieke indruk wekt bij jullie gasten. De ruimte is modern aangekleed en er wordt gebruik gemaakt van de juiste sfeerverlichting. Uiteraard is er gebruik te maken van een groot scherm met een heldere beamer en staat de juiste geluidsapparatuur (incl. microfoon) ook klaar. Tot slot is er een open bar met alle nodige versnaperingen voor jullie gasten.

Onbeperkte mogelijkheden

Doordat wij ons midden in de polders van het Groene Hart bevinden en wij beschikken over een ruim aanbod aan vergaderruimtes die gebruikt kunnen worden is nagenoeg iedere wens mogelijk te maken. De ruimtes zijn dan ook flexibel in te zetten en met maar liefst veertig hectare aan land tot onze beschikking is er altijd een oplossing binnen handbereik.

Bij het organiseren van een congres komt uiteraard het nodige kijken. Schroom dan ook vooral niet om even contact op te nemen met onze eventplanner. Zij zorgt er namelijk voor dat het gehele congres naar jullie wens verloopt en ze kan mogelijk zelfs het nodige werk voor jullie uit handen nemen. Zo kunnen jullie genieten van een onbezorgde dag!

Congres organiseren bij Boerderij De Boerinn

Het doel van Boerderij De Boerinn is om iedereen een buitengewone dag te bezorgen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er allemaal mogelijk is op onze prachtige locatie. Neem dus zeker eens vrijblijvend contact met ons op om jullie wensen te bespreken, of vraag via de onderstaande knop direct een offerte aan. Wij kijken er dan ook naar uit om voor jullie een spetterend congres te mogen organiseren!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Wordt er door jullie uitgeserveerd?

Het is alleen mogelijk om de drankjes af te halen bij de bar. Wij houden van de vrijblijvende en ongedwongen sfeer die daarbij komt kijken.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business