Locatie Het Karnhuis | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Congresruimte het Karnhuis

Ruimtes » Congres houden
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Personen 20 - 250
M2 300
Offerte aanvragen 0348 40 12 00
Plattegrond Plattegrond van de boerderij

Ben je op zoek naar een moderne ruimte voor jullie congres? Een grote zaal midden in de polders van het Groene Hart, op een boerderij maar met alle luxe en apparatuur die je nodig hebt? Neem dan eens een kijkje in het Karnhuis. Een schitterende ruimte voor circa 250 personen en voorzien van alle gemakken. Hoge plafonds, goede temperatuurregeling en de nieuwste beeld- en geluidsapparatuur. De glazen ontvangsthal geeft de gasten direct een unieke indruk van de ruimte. De congresruimte is modern aangekleed en bevat de juiste sfeerverlichting en een moswand. Een eigen bar maakt de zaal af en ook de overige facilitaire voorzieningen zijn aanwezig.

alt-tekst

Omdat het organiseren van een congres maatwerk is, stelt onze eventplanner graag alles met je af. Heb je speciale wensen of is er een aparte indeling van de zaal nodig? Ga je gebruik maken van subruimtes of moet er wellicht nog een grote tent bij? De praktijk leert ons dat alles mogelijk is. Als je kiest voor het Karnhuis ben je verzekerd van een luxe ruimte die een brug slaat naar het genieten van het rustieke platteland.

Aanwezig zijn:
  1. Groot scherm + beamer
  2. Geluidsapparatuur + microfoon
  3. Bar met koffie en thee
  4. Glazen entree & moswand
  5. Stoelen en tafels

Boerderij De Boerinn streeft naar een buitengewone dag voor ieder type gast. In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende groepen ontvangen. Daardoor weet men wat er kan op het terrein van maar liefst veertig hectare land en de ruimtes die ter beschikking gesteld worden. Samen met de organisatie wordt er gepland, geëvalueerd en uitgezet om zo tot een spectaculaire dag te komen. Een boerderij is wellicht niet de eerste locatie waar je aan denkt, maar zeg nou zelf; u zult het nooit meer vergeten.

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Offerte aanvragen 0348 40 12 00
Plattegrond Plattegrond van de boerderij

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business