Avonturenboek Verrekijker Banner | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Avonturenboek

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!

Ontdek zelfstandig de boerderij, de dieren en de prachtige polderomgeving door middel van het avonturenboek. Ga samen met Roos, Rijk en Kees Konijn op avontuur. Zij willen samen met jou voor de boerderij zorgen.

Minimum personen 1 personen
Minimum leeftijd 4 jaar
prijs (Per persoon) € 7,50 (incl. btw)

Op avontuur

Op onze boerderij is er een hele hoop te ontdekken. Roos en Rijk, de kinderen van de boer en boerin, mogen zelfstandig voor de boerderij zorgen. Ze nemen je graag mee om alle leuke plekken op de boerderij te laten zien. Doormiddel van het avonturenboek ga je op en in het water op avontuur en leer je meer over de boerderij, uitkijktoren, seizoenen, speuren, trekker, kaas, allerlei soorten dieren, modder en poep.

Opdrachten

Ook zijn er in het boekje opdrachten verwerkt, denk hierbij aan: puzzels, kleuren, knippen, plakken en zelfs een speurtocht.

Avonturenkist

Bij het aanschaffen van het avonturenboek mag je ook gebruik maken van de avonturenkist. Hierin zitten leenmaterialen waar de kinderen gebruik van mogen maken. Zo kunnen ze de vogels bekijken met een verrekijker, een boerenzakdoek lenen om spulletjes uit de natuur in te verzamelen. Daarnaast kun je ook kleuren, knippen en plakken met de knutselspullen en insecten van dichtbij bekijken met een insectendoosje.

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hebben jullie kinderstoelen beschikbaar?

Ja, die hebben we ruimschoots.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business