Schaap in de bevroren weide

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Kerstbrunch op de boerderij

Auteur: Hugo Oudejans
25 oktober 2019

Het wordt ondertussen weer vroeg donker en de winterjassen komen van zolder. Ondanks dat het steeds kouder wordt, is er hoop. Het is weer bijna Kerst!

Ook dit jaar kun je met Kerst terecht bij Boerderij de Boerinn. De boerderij wordt omgetoverd tot een kerstparadijs, compleet met levende kerststal waar de dieren van de boerderij de show stelen. De ruimtes zijn versiert en wij zorgen voor gezellige muziek. Op 25 en 26 december verzorgen wij een heerlijke kerstbrunch. Je krijgt bij ontvangst een lekkere smoothie en vervolgens kun je genieten van een smakelijk buffet. Op het buffet zijn onder andere verse broodjes, huisgemaakte pompoensoep, quiche Lorraine en gebakken ei en spek te vinden.Zo kan je onder het genot van een maaltijd bijpraten met de familie en is niemand alleen tijdens de kerstdagen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen zijn er worstenbroodjes, bolletjes en poffertjes, die versiert kunnen worden. Ook zijn er natuurlijk kinderstoelen beschikbaar. Wij denken immers graag met je mee!

Kijk voor meer informatie hier!

Naast het vieren van Kerst met je familie, kan dit op de boerderij ook met je collega’s. Meer informatie hier over vind je hier.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: