kerstbrunch | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Kerstbrunch op de Boerderij

Home » Kerstbrunch op de Boerderij
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Kerstbrunch is volgeboekt!

Wegens de populariteit van de kerstbrunch is het helaas niet meer mogelijk om voor 2023 een plekje te reserveren. Beide kerstdagen zijn we volgeboekt. Wil je op een andere dag met je familie of vrienden langs komen op de boerderij? Er zijn voldoende mogelijkheden voor een kerst- of een nieuwjaarsborrel, een winterbarbecue of een gezellig potje curlen.

 


 

Na de drukke aanloop naar de feestdagen is niets lekkerder dan tijdens de kerstdagen zelf alles op het gemak te kunnen doen. Maak je geen zorgen over wat er op tafel moet komen te staan, en schuif gezellig aan bij onze uitgebreide kerstbrunch op eerste en tweede Kerstdag. Hierbij kunnen jullie genieten van de vers afgebakken broodjes, kerststol en verschillende zoete broodjes. Deze kunnen naar wens worden belegd met vleeswaren, kaas en huisgemaakte salades. Daarbij zijn er ook lekkernijen zoals: gerookte zalm, pasteitjes met ragout, eieren, soep en nog veel meer. Er is ruime keuze uit allerlei drankjes zoals: vruchtensap, koffie, thee en frisdranken.

Kerstbrunch reserveren

Met de kinderen naar de kerstbrunch…

Voor het gehele gezin is de kerstbrunch een feest, maar zeker voor de kinderen is het bij ons extra genieten. Voor hen serveren we speciaal ook nog poffertjes. Ze hoeven zich rondom de kerstbrunch overigens geen moment te vervelen, want er zijn allerlei leuke activiteiten om te ondernemen. Denk aan kijken bij de dieren, een spelletje of een kleurplaat maken. Verder staan de skelters tot hun beschikking en kan er in de hooiberg gespeeld worden. Jullie kunnen ook een bezoekje brengen aan de uitkijktoren voor een mooi uitzicht van de omgeving van Boerderij De Boerinn.

Het kerstbrunch programma en kosten

Voor de kerstbrunch zijn er verschillende aanvangstijden. De eerste gasten verwelkomen wij om 10:00 uur. Vervolgens ontvangen we om 10:15 en 10:30 uur nieuwe groepen met gasten. De verwachting is dat het programma ongeveer 3,5 uur duurt.

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Start van het kerstbrunch buffet
  • Afsluiter met koffie, thee en wat lekkers.
13 jaar en ouder € 42,75
8 t/m 12 jaar € 25,50
4 t/m 7 jaar € 11,50
0 t/m 3 jaar € 0,-

Kerstbrunch reserveren

Via onderstaande knop kun je online reserveren voor de kerstbrunch op het door jouw gewenste tijdstip! Zoals ieder jaar merken we dat de brunch ontzettend populair is. Kom gezellig naar de boerderij om te genieten van een compleet verzorgde brunch in kerstsfeer, vol is vol!

We zien jullie graag op 25 of 26 december bij Boerderij De Boerinn!

Kerstbrunch reserveren
Mocht het niet lukken om te reserveren of wil je met een grote groep (>20) komen? Laat het ons dan weten door even contact op te nemen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business