Geitenyoga

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Geitenyoga

Een leuke introductie tot yoga mét wat vrolijke geiten, klinkt goed toch?

Tijdsduur

1 uur

Minimum personen

10 personen

Prijs (Per persoon)

€ 22,50 (incl. btw)
Reserveren 0348 40 12 00

Een yogales terwijl er vrolijk wat geiten rondlopen. De dieren zijn wel wat gewend hoor! Ontspan je dus helemaal tijdens deze geitenyoga activiteit. Je gaat samen aan de slag tijdens deze laagdrempelige yogales terwijl de boerderijdieren je komen begroeten! Samen met een ervaren yogadocent lopen jullie naar het weiland of naar de stal. Na het uitdelen van de dekens en een uitleg over yoga in het algemeen begint de les. Allerlei ontspannende oefeningen wisselen elkaar af terwijl er hier en daar een geit komt kijken. Ervaring met yoga is niet nodig. De dieren zijn heel nieuwsgierig, maar komen niet dichterbij als je in hun ogen te druk bent. De interactie ligt daarom helemaal aan jezelf. De geiten zijn de aanwezigheid van mensen gewend. Er komen immers wekelijks families met kinderen bij ze kijken.

Geitenyoga kan vanaf april tot en met september geboekt worden!

Geitenyoga

Yoga met geiten is daarom extra leuk! Yoga brengt balans en ontspanning en is actief op meerdere manieren én je wordt nog gelukkig gemaakt door al de dieren om je heen. Tijdens deze leuke activiteit in Kamerik worden er slechts 8 geiten losgelaten. Zo kunnen er nooit teveel nieuwsgierige geiten tegelijk bij je komen kijken. Je kunt altijd aangeven dat het contact met de geit niet prettig is.

 

Wat maakt yoga tussen de geiten nou zo leuk?

1.Zeer mindful
2.Het is in de buitenlucht
3.Leuke interactie met dieren en lachwekkende situaties
4.Fijne rek- en strekoefeningen
5.Een goed verhaal voor thuis!

 

Bij slecht weer kan de activiteit in het weiland naar wens gewoon doorgaan, wil je dit liever niet, wordt er uitgeweken naar de stal en wordt er een aangepaste yogales gegeven, helaas zonder de geiten, want zij blijven ook bij slecht weer gewoon in de wei, maar wel tussen de hokken met konijnen en cavia’s. We raden je aan geen nieuwe kleding aan te doen en er rekening mee te houden dat je vies kunt worden, ook sieraden en schoenen worden niet gedragen en haren in een staart. Misschien vraag je je af waarom deze normale activiteit is gecombineerd met een boerderijdier. Ook dat kunnen we je vertellen, het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat mensen blij worden van contact met dieren.

 

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Reserveren 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Archery tag bij Boerderij de Boerinn

Archery Tag

De pijlen vliegen je om de oren terwijl jij op zoek gaat naar je volgende slachtoffer! Archery Tag is energiek, uitdagend en spannend om samen te doen.

Jongeman rent naar de drie banden

Polderchallenge

Leef je uit op de uitdagende challenge onderdelen. Het draait om behendigheid, snelheid en om pure kracht!

Groente kweken

Groente kweken

Tussen de bedrijven door een frisse wind door je hoofd laten waaien? Met andere ogen kijken naar je dagelijkse kost?

Meer activiteiten
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!