Geitenyoga | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Geitenyoga

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!

Ontspan je helemaal tijdens deze workshop geitenyoga, een yogales tussen de vrolijke geiten. Onder begeleiding van onze professionele yoga-docente ga je samen aan de slag tijdens deze laagdrempelige yogales terwijl de boerderijdieren je komen begroeten!

Tijdsduur 1 uur
Minimum personen 10 personen
prijs (Per persoon) € 26,75 (incl. btw)
Groepsles geitenyoga aanvragen

Hoe ziet een geitenyoga les eruit?

Na het uitdelen van de yogamatten en een uitleg over yoga in het algemeen begint de les. Ontspannende oefeningen wisselen elkaar af terwijl er hier en daar een geit komt kijken. Ervaring met yoga is niet nodig. De dieren zijn heel nieuwsgierig, maar komen niet dichterbij als je in hun ogen te druk bent. De interactie met het dier heb je volledig zelf in de hand. De geiten zijn de aanwezigheid van mensen gewend. Er komen immers wekelijks families met kinderen bij ze kijken.

Yoga brengt balans en ontspanning, maar is ook actief uitdagend op meerdere manieren. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat mensen blij worden van contact met dieren. De activiteit vindt in de geitenweide plaats, hierdoor mogen de geiten zelf bepalen of ze mee willen doen. Je mag het altijd aangeven als je het contact met de geit niet prettig vindt.

Praktische informatie over geitenyoga

Bij slecht weer kan de activiteit in het weiland naar wens gewoon doorgaan. Mogelijk wordt er uitgeweken naar de stal en wordt er daar een aangepaste yoga les gegeven voor maximaal 12 personen. We raden je aan oudere kleding aan te doen en er rekening mee te houden dat je vies kunt worden. Ook sieraden en schoenen worden niet gedragen en je haren mogen vast.

Deze activiteit is te boeken van april t/m september in de geitenweide, met maximaal 15 personen. Van oktober t/m maart is de yoga les in de geitenstal, met maximaal 12 personen. Draag in deze periode warme, comfortabele kleding. Neem zelf een dekentje mee voor de eindontspanning.

Als je zwanger bent dan adviseren we om niet mee te doen aan deze activiteit.

Bij te weinig inschrijvingen behouden we ons het recht voor om de les niet door te laten gaan. We zoeken dan naar een passende oplossing.

Geitenyoga cadeau

Opzoek naar een origineel cadeau? Geef dan de waardebon geitenyoga voor 2 personen. Deze bon is te bestellen via onze webshop.

Data open-inschrijving geitenyoga

Speciaal op verschillende data kunnen we ook voor kleinere gezelschappen geitenyoga aanbieden. Klik op onderstaande knop voor de beschikbare data;

 

Geitenyoga individueel reserveren

 

Geintenyoga in de uitzending van Veronica Inside

Onlangs waren we live in de uitzending van Veronica Inside over onze populaire workshop ‘Geitenyoga’. Bekijk en beluister het fragment hieronder.

 

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business