Spontaan bezoek

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Spontaan bezoek

Wat kun je doen zonder te boeken?

Lekker weer? Voor de volgende activiteiten kun je op de dag zelf even bellen of deze beschikbaar is. Op doordeweekse dagen kun je bellen naar: 0348- 40 12 00 en in het weekend kun je bellen naar: 06-16974094.

Hoe laat gaat het hek open en dicht?

Boerderij de Boerinn is geopend van zonsopgang tot zonsondergang en op zondag vanaf 12.00 uur mits er bezoek is. Komt u op zondag langs? Bel even van tevoren.

Wat is er altijd voor de kleintjes te doen?

Welke dieren kun je komen bekijken?

Mogen we de dieren iets voeren?


Varkens, kippen en (dwerg) geiten

Al onze dieren worden dagelijks door de boer gevoerd maar vinden een extraatje altijd lekker. Naast de dierenverblijven hangt een witte voerton waaruit je wat biks mag pakken om te voeren aan de dieren. Is de voerton leeg? Dan hebben de dieren hun portie voor die dag al gehad.

Kijk op de plattegrond voor de locatie van alle dierenverblijven.

Wat kun je altijd eten en drinken bij Boerderij de Boerinn?

Op de dagen dat onze bar geopend is kun je binnen terecht voor een hapje en een drankje. Indien we geen geboekte groepen hebben is onze bar gesloten. Je kunt wel gebruik maken van het toilet.

Welke wandelingen kunnen we maken?

Boerderij de Boerinn ligt midden in het Groene Hart en vanaf onze boerderij kun je prachtige routes lopen.

Teylingenpad (Klompenpad)
Routes van Stichting Kamerik op de kaart route Lignepad

Mag de hond mee met wandelen?

Het is sinds kort toegestaan om met de hond naar Boerderij de Boerinn te komen. De viervoeter moet wel aangelijnd blijven en er geldt een opruimplicht. Van de uitwerpselen kunnen de dieren namelijk ziek worden. Binnen kun je vragen om een bak water voor de hond.

Wil je komen kijken of iets boeken?

Op doordeweekse dagen staan onze medewerkers je graag te woord, een rondleiding is uiteraard ook mogelijk! Wanneer het niet anders kan is het in overleg ook op zaterdag mogelijk. Laat van tevoren even weten hoe laat en op welke dag u langskomt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: