Spontaan bezoek

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Spontaan bezoek

Hoe laat gaat het hek open en dicht?

Boerderij de Boerinn is voor spontaan bezoek veelal geopend. Doordeweeks is dat van 9.30 tot 16.30 en in de weekenden is dit op onregelmatige tijden. Wil je er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is en dat we open zijn? Bel ons dan vooraf even. Op doordeweekse dagen kun je bellen naar: 0348- 40 12 00 en in het weekend naar: 06-16974094.

Wat kun je eten en drinken bij Boerderij de Boerinn?

Bekijk hier onze kaart. Indien het bij ons druk is vanwege reserveringen kunnen wij je mogelijk geen lunch verstrekken maar voor een lekker kopje koffie, thee of ander drankje ben je bij ons aan de bar van harte welkom.

Welke activiteiten kun je doen zonder te boeken?

Lekker weer? Voor de volgende activiteiten kun je op de dag zelf even bellen of deze beschikbaar zijn. Op doordeweekse dagen kun je bellen naar: 0348- 40 12 00 en in het weekend kun je bellen naar: 06-16974094.

Wat is er altijd voor de kleintjes te doen?

Welke dieren kun je vinden op de boerderij?

Mogen we de dieren iets voeren?

Varkens, kippen en (dwerg)geiten

Al onze dieren worden dagelijks door de boer gevoerd maar vinden een extraatje altijd lekker. Naast de dierenverblijven hangt een witte voerton waaruit je wat biks mag pakken om te voeren aan de dieren. Is de voerton leeg? Dan hebben de dieren hun portie voor die dag al gehad.

Welke wandelingen kunnen we maken?

Boerderij de Boerinn ligt midden in het Groene Hart en vanaf onze boerderij kun je prachtige routes lopen.

Teylingenpad (Klompenpad)
Routes van Stichting Kamerik op de kaart route Lignepad

Mag de hond mee met wandelen?

Het is toegestaan om met de hond naar Boerderij de Boerinn te komen. De viervoeter moet wel aangelijnd blijven en er geldt een opruimplicht. Van de uitwerpselen kunnen onze dieren namelijk ziek worden. Binnen kun je vragen om een bak water voor de hond.

Wil je komen kijken of iets boeken?

Op doordeweekse dagen staan onze medewerkers je graag te woord, een rondleiding is uiteraard ook mogelijk! Wanneer het niet anders kan, is het in overleg ook op zaterdag mogelijk. Laat van tevoren even weten hoe laat en op welke dag je langs wilt komen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: