Trouwfeest organiseren bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwfeestlocatie

Home » Trouwfeestlocatie
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wanneer jullie het jawoord gaan geven, mag dat natuurlijk groots worden gevierd. Hiervoor is een geschikte locatie nodig waar plaats is voor alle gasten. Wist je dat Boerderij De Boerinn daar zich uitstekend voor leent? Het is absoluut een originele trouwlocatie, waar een magische sfeer te creëren is. Bij de boerderij kan namelijk ronduit genoten worden van de natuurrijke omgeving. De benodigde ruimte wordt bovendien volledig omgetoverd tot trouwzaal voor jullie trouwceremonie en receptie. Als kers op de taart kan worden gesmuld tijdens het diner en gedanst op het aansluitende feest. Ons terrein is dan ook uitermate geschikt voor een buitenbruiloft met een festivalsfeer. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Boerderij De Boerinn als trouwfeestlocatie? Lees dan snel verder!

Midden in de polder trouwen op een unieke trouwfeestlocatie

Onze unieke trouwfeestlocatie is uitermate geschikt voor een groot feest en ademt rust en ruimte door de uitgestrekte opzet in het boerenlandschap. Een trouwceremonie van ieder formaat is te organiseren bij Boerderij De Boerinn door ons gevarieerde aanbod aan die ingericht kunnen worden als trouwzaal. Het is zelfs mogelijk om de bruiloft buiten plaats te laten vinden. Geniet zo met z’n allen in de volle zon van de bruiloft. Dankzij alle ruimte om de boerderij is het mogelijk om een bruiloft in de buitenlucht te realiseren van elke grootte. Terwijl jullie genieten van het uitzicht over de polder, kan het jawoord worden gegeven. Daarna kan de taart worden aangesneden in een van onze feestelijk aangeklede trouwzalen. De dag kan naderhand met een groot feest worden afgesloten. Het is zelfs mogelijk om met alle gasten te blijven kamperen, zo kan iedereen met volle teugen genieten.

Een extra sfeervolle trouwfeestlocatie dankzij decoratie

Zowel de binnen als buitenlocatie kunnen we voorzien van decoratie die past bij onze locatie. Daarmee wordt het een super sfeervolle bruiloft die prachtige plaatjes oplevert. Zo zijn er ballonnen, slingers, lampionnen, fakkels en zitjes van stro. Een van de klassiekers die het altijd goed doet, is het kampvuur in de avond. Mochten jullie zelf ideeën hebben voor de aankleding van de ruimtes, dan kunnen die uiteraard worden doorgegeven. Bespreek van tevoren met ons alle mogelijkheden, we maken van jullie trouwfeest een onvergetelijke unieke gebeurtenis in de gewenste stijl.

Jullie perfecte trouwfeestlocatie boek je bij Boerderij De Boerinn

Het organiseren van feesten, speciale dagen en bruiloften hebben we al veelvuldig gedaan. We hebben hier dan ook ruime ervaring mee en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een compleet aangeklede trouwfeestlocatie. Maak vrijblijvend een afspraak om jullie eens goed te laten informeren en vragen te stellen om alle mogelijkheden te achterhalen. We nemen jullie graag mee langs alle beschikbare ruimtes en denken graag mee over de invulling daarvan. Neem hiervoor contact op om een afspraak in te plannen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business