Schoolreisjes bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winter '22/'23 Winkelwagen 0

Schoolreisjes

Let op: Wegens gestegen inkoop- en energiekosten zullen onze tarieven per 1/1/2023 worden verhoogd met 5% tot 10%.
In onze nieuw uitgebrachte offertes en bevestigingen mbt reserveringen die in 2023 gaan plaatsvinden tref je de juiste tarieven.

Bij Boerderij de Boerinn beleven kinderen samen een sportief schoolreisje op de boerderij. Kanovaren en poldersport zijn de twee meest gekozen activiteiten van scholen. Samen de uitdaging aangaan, elkaar aanmoedigen en samen de overwinning vieren versterkt de band tussen leerlingen. Dat is waar het om draait! Onze inzet is om de leerlingen moe, maar voldaan weer uit te zwaaien.

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken
Schoolreisje aanvragen

Een uitdagend schoolreisje in de buitenlucht

Dat bewegen gezond is voor kinderen, is inmiddels algemeen bekend. Daarom ontvangen wij de leerlingen graag voor een sportief uitje op de boerderij. De meeste scholen stellen een wisselprogramma samen voor een uitdagend schoolreisje, waarin de helft van de kinderen begint met kanovaren en de andere helft met poldersport. Daarna wisselen de groepen om en doen ze de andere activiteit. Gemiddeld duren de activiteiten 2 uur, dus jullie kunnen met het programma zeker een dagdeel vullen. Naast actief bezig zijn, wordt de band tussen kinderen versterkt door elkaar aan te moedigen en samen te werken.

Een voorbeeld van een programma is:

09.30 uur Ontvangst met koffie of thee voor de begeleiders
10.00 uur Wisselprogramma poldersport/kanoën
11.30 uur Pauze
12.00 uur Wisselprogramma poldersport/kanoën
13.30 uur Opfrissen/omkleden
14.00 uur Vertrek

Samen maken we er een geslaagd schoolreisje van

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van grotere groepen kinderen. Als jullie het schoolreisje hebben geboekt nemen we het programma bij aanvang nog even met de docenten of begeleiders door. Vervolgens wordt per klas een begeleider voor poldersport toegewezen. De kinderen die gaan kanoën worden door een instructeur meegenomen voor de uitleg. Het is vanwege veiligheidsredenen belangrijk dat de kinderen op bepaalde momenten goed naar de recreatieleiders luisteren en hun instructies opvolgen, daarom verwachten wij van de meereizende begeleiders een actieve rol op de dag zelf. Uiteraard staat het hen vrij om ook met de activiteiten mee te doen!

Een schoolreisje bij De Boerinn boek je al voor maar € 19,50 per deelnemer. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schoolreisje aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: