high tea met scones, appeltaart en petit glacé | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winter '22/'23 Winkelwagen 0

Boeren high tea

  Schrijf jezelf nu in voor onze Winterboerderij op 4, 5 en 6 januari 2023 »

Heb je iets te vieren? Of willen jullie gewoon lekker bijkletsen? Boek dan de boeren high tea! Boerderij de Boerinn heeft een buitengewone locatie om jullie high tea te organiseren. In de lente en zomer kunnen jullie lekker buiten op het terras zitten. In de winter is er binnen een sfeervol plekje voor jullie gereserveerd. De high-tea is iedere zondag beschikbaar vanaf 14:00 voor groepen tot 10 personen. Mocht je met meer mensen tegelijk willen komen kan dat natuurlijk ook! Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdsduur

2.5 uur

Minimum personen

4 personen

Prijs (Per persoon)

€ 24,5 (incl. btw)

Prijs (6 t/m 12 jaar)

€ 16,75 (incl. btw)
High tea reserveren

Een high tea met een groep groter dan 10 personen

Er is toch niks lekkerders dan samen met vrienden of familie genieten van heerlijke gebakjes, drankjes en hartige hapjes? En dat zonder zelf iets voor te hoeven bereiden! Houd er daarbij wel rekening mee dat er voor 10 personen of meer personen gereserveerd dient te worden om jouw high-tea in te plannen op een willekeurig moment. Neem hiervoor contact op met De Boerinn via 0348 40 12 00 of vraag een offerte aan middels de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Een high tea met verschillende rondes

De high tea is verdeeld in twee rondes. Zodra jullie lekker zijn gaan zitten begint de zoete ronde van de boeren high tea. Doe je te goed aan versnaperingen zoals brownies, stukjes appeltaart, petit glacés of scones met jam van Hoeve Rietveld. Thee zal natuurlijk niet ontbreken, maar als jullie toe zijn aan een kopje koffie kan dat natuurlijk ook. Vervolgens begint de hartige ronde met opgemaakte sandwiches met zalm en roomkaas met tomaat, petit crolines, mini quiches en bruschetta’s met tomaat. Er zal jullie niets ontbreken tijdens de high tea bij De Boerinn. Tijdens de high tea zijn koffie, thee en limonade inbegrepen.

De leukste high tea in de omgeving van Woerden

Natuurlijk kunnen jullie naar hartenlust het programma uitbreiden met meer lekkernijen of een leuke activiteit. Bovendien zijn wij door onze landelijke ligging nabij Woerden, ook nog eens heel eenvoudig te bereiken. Ook kan je gratis parkeren op ons terrein, ideaal dus om hier gezamenlijk af te spreken voor een zeer leuke en uitgebreide high tea!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor groepen vanaf 10 personen, wellicht is in dat geval een andere dag ook mogelijk!.

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Het is helaas niet mogelijk om dieetwensen door te geven voor de high tea.

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business