high tea met scones, appeltaart en petit glacé | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Bekijk onze winterboerderij! Winkelwagen 0

Boeren high tea

Vergaderen: Boek een vergadering in maart en krijg gratis klompengolf als vergaderbreak!

Heb je iets te vieren? Of willen jullie gewoon lekker bijkletsen? Boek dan de boeren high tea! Boerderij de Boerinn heeft een buitengewone locatie om jullie high tea te organiseren. In de lente en zomer kunnen jullie lekker buiten op het terras zitten. In de winter is er binnen een sfeervol plekje voor jullie in ons restaurant. De high tea is in de periode oktober t/m maart iedere zondag beschikbaar vanaf 14:00 uur.

Tijdsduur

2.5 uur

Minimum personen

4 personen

prijs (Per persoon)

€ 28,25 (incl. btw)

Prijs (6 t/m 12 jaar)

€ 19,75 (incl. btw)
High tea reserveren

Een high tea met een groep op een andere dag

Er is toch niks lekkerders dan samen met vrienden of familie genieten van heerlijke gebakjes, drankjes en hartige hapjes? En dat zonder zelf iets voor te hoeven bereiden! De high tea is te reserveren van oktober t/m maart, op zondag vanaf 14:00 uur. Wil je weten of we beschikbaarheid hebben op een andere dag, vraag dan een offerte aan middels de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Een high tea met verschillende rondes

De high tea is verdeeld in twee rondes. Zodra jullie lekker zijn gaan zitten begint de zoete ronde van de boeren high tea. Doe je te goed aan versnaperingen zoals brownies, stukjes appeltaart, petit glacés of scones met jam van Hoeve Rietveld. Thee zal natuurlijk niet ontbreken, maar als jullie toe zijn aan een kopje koffie kan dat natuurlijk ook. Vervolgens begint de hartige ronde met opgemaakte sandwiches met zalm en roomkaas met tomaat, petit crolines, mini quiches en bruschetta’s met tomaat. Er zal jullie niets ontbreken tijdens de high tea bij De Boerinn. Tijdens de high tea zijn koffie, thee, limonade, fris, sap, bier en wijn inbegrepen. Voor speciaalbier rekenen wij een kleine toeslag.

De leukste high tea in de omgeving van Woerden

Natuurlijk kunnen jullie het programma uitbreiden met meer lekkernijen of een leuke activiteit. Bovendien zijn wij door onze landelijke ligging nabij Woerden, ook nog eens heel eenvoudig te bereiken. Parkeren is gratis op ons terrein, dus ideaal om hier met familie of vrienden af te spreken voor een zeer leuke en uitgebreide high tea!

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Het is helaas niet mogelijk om dieetwensen door te geven voor de high tea.

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business