Break in Box | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Break-in Box

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »

In deze omgekeerde escaperoom speel je samen een race tegen de klok. In plaats van uitbreken, is het juist de kunst om in te breken. Gaan jullie op zoek naar het kaasrecept of juist voor het openbreken van de gereedschapskist? Beide boxen zijn uitdagend, spannend en het hele jaar te spelen. Laat de hamers en zagen thuis, want bij de Break-in Box draait het om teamwork en puzzelvaardigheden!

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 10 personen
prijs (Per persoon) € 18,25 (incl. btw)
Reserveren 0348 40 12 00

Break-in Boxen

Zoals je vast niet is ontgaan is Boerderij De Boerinn ooit een kaasboerderij geweest met honderden koeien. De kaas wordt al lang niet meer gemaakt, maar was van wereldkwaliteit. De boer heeft het geheime recept in de box verstopt en alleen mensen die goed samenwerken kunnen erbij komen. Je kan ook op zoek gaan naar de gereedschapskist! De tractor van de boer heeft af en toe last van kuren en moet gerepareerd worden. Gelukkig heeft boer Arie de handleiding in zijn gereedschapskist gedaan. Handig, mits je erbij kunt komen! De koffer is namelijk goed beveiligd en de boer weet niet zeker meer wat de codes zijn. Help hem met het puzzelen en ga op zoek naar de handleiding van de tractor.

Goed om te weten over Break-In Box

De minimale leeftijd van de deelnemers is 13 jaar. Jullie krijgen een uur de tijd om in te breken en op zoek te gaan naar het geheime kaasrecept of de handleiding van de tractor in de Break-In Box. De oplossing is verstopt in de kern en verpakt met puzzels en raadsels. Vind de verbindingen en kraak de codes. Mochten jullie tegen elkaar willen spelen, dan is dat ook mogelijk. Er zijn van ieder type Break-In Box vijf kisten beschikbaar die de gehele dag door gespeeld kunnen worden. De Break-in Boxen kunnen bij ieder arrangement of type dag worden bijgeboekt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Reserveren 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business