Break-in Box gereedschapskist van Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Break-in Box

Raadsels en puzzels met maar een beperkt aantal minuten! In deze omgekeerde escaperoom speel je samen een race tegen de klok. Gaan jullie voor de gereedschapskist of voor het kaasrecept?! Beide boxen zijn uitdagend en altijd te spelen.

Tijdsduur

1.5 uur

Minimum personen

10 personen

Prijs (Per persoon)

€ 13,50 (incl. btw)

Prijs (6 t/m 12 )

€ 13,50 (incl. btw)
Reserveren 0348 40 12 00

De break-in box is het tegenovergestelde van een escaperoom! In plaats van uitbreken, is het juist de kunst om in te breken. Laat de hamers en zagen maar thuis, want bij de break-in box draait het om teamwork en het puzzelvermogen! Je mag ook nog eens kiezen.

Break-in Boxen

Er zijn twee varianten van de break-in box beschikbaar. Je kan met zes personen één box spelen, waardoor je ook met grotere groepen uit de voeten kan. Zoals je vast niet is ontgaan is Boerderij  de Boerinn ooit een kaasboerderij geweest met honderden koeien. De kaas wordt al lang niet meer gemaakt, maar was wel van wereldkwaliteit. De boer heeft het geheim verstopt en alleen de best samenwerkende mensen kunnen erbij komen. De break-in box gaat namelijk niet zomaar open.

Ook reed de boer maar al te graag op zijn tractor. Toch heeft de tractor af en toe last van kuren. Gelukkig heeft boer Arie de handleiding in zijn gereedschapskist gedaan. Handig, mits je erbij kunt komen! De koffer is namelijk goed beveiligd en de boer weet niet zeker meer wat de codes zijn. Help hem met het puzzelen en als het goed is, ligt de handleiding in de onderste lade van de kist.

Jullie krijgen een uur de tijd voor de grote houten break-in box of de gereedschapskist. De oplossing is verstopt in de kern en verpakt met puzzels en raadsels. Vind de verbindingen en kraak de codes. Drie tot zes personen kunnen tegelijk werken aan de box. Mochten jullie tegen elkaar willen spelen, dan is dat ook mogelijk. Er zijn van ieder type vijf kisten beschikbaar die de gehele dag door gespeeld kunnen worden. De break-in boxen zijn toegankelijk voor bijna alle leeftijden.

De boxen kunnen bij ieder arrangement of type dag worden bijgeboekt. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Reserveren 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Escaperoom De Melkput bij Beroderij de Boerinn

Escaperoom De Melkput

Weten jullie binnen 60 minuten door logisch na te denken, puzzelen en behendigheid uit de melkput te ontsnappen?

high tea met scones, appeltaart en petit glacé

Boeren high tea

Heb je iets te vieren? Of willen jullie gewoon lekker bijkletsen?

spel boerenbontespel

Boeren Bonte spel

Een lachwekkend groepsspel waarbij jullie in twee of drie teams de strijd met elkaar aangaan.

Meer activiteiten
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!