Ideale camping In de natuur voor gezinnen

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Gezinscamping

Home » Gezinscamping
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wil je graag met de kinderen op een gezinscamping verblijven? Bij Boerderij de Boerinn heb je keuze uit maar liefst 50 grote campingplaatsen. Met onze kindvriendelijke campingvelden en verschillende activiteiten garanderen we veel kampeerplezier voor heel het gezin!

Kindvriendelijke velden

Bij Boerderij de Boerinn kan je met heel het gezin genieten van onze kindvriendelijke campingvelden! Zo zorgt de omheining rond de velden Kip, Varken en Schaap ervoor dat de kinderen deze velden niet zomaar kunnen verlaten en niet bij de slootkant kunnen komen. Ook kunnen kinderen bij campingveld Kip zelfstandig spelen in de jongveestal en ravotten in de stroberg. Bij campingveld Varken is er zelfs een zandbak en een speeltuinhuisje. Tevens zijn er sportattributen aanwezig in het campingveld Ezel, waar kinderen onder begeleiding gebruik van kunnen maken. Ideaal voor avontuurlijke kinderen!

Kinderfeestje Woerden | Boerderij de Boerinn

Gezinscamping voor alle leeftijden

Bij Boerderij de Boerinn houden we niet alleen rekening met kinderen, maar met het hele gezin. Zo stellen we voor heel het gezin een programma samen. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van het weer. De Kinderclub vindt iedere ochtend plaats en is geschikt voor kinderen t/m 6 jaar. Hier kunnen kinderen onder begeleiding spelletjes spelen, terwijl de ouders even hun rust kunnen nemen en de kinderen naderhand weer ophalen. Ook zijn er verschillende activiteiten voor heel het gezin, denk aan klompengolf en kanovaren. Bekijk hier al onze activiteiten.

Safaritenten

Wil je verblijven op de gezinscamping van Boerderij de Boerin, maar wel in alle comfort? Dan kan je er ook voor kiezen om in een van onze 7 luxe safaritenten te verblijven met het gezin. De safaritenten zijn namelijk geschikt voor 5 personen en zijn uitgerust van een eigen badkamer (inclusief douche, toilet en wasbak).

Gezinscamping bij Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij de Boerinn ben je aan het juiste adres wanneer je met heel het gezin wilt verblijven op een camping. Bekijk deze pagina voor meer informatie over onze campingvelden en voor een plattegrond. Heb je nog vragen over onze gezinscamping? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Veelgestelde vragen

Gaan jullie op duurzame wijze te werk?

De prachtige omgeving rondom De Boerinn blijft niet zomaar zo bloeiend. We zetten al jarenlang in op duurzaamheid waardoor we nu zelfvoorzienend zijn in energieopwekking, producten van eigen bodem gebruiken en onze impact op het milieu zo weten te minimaliseren.

Hebben jullie kinderstoelen beschikbaar?

Ja, die hebben we ruimschoots.

Is kamperen goed voor je?

Uiteraard! Door te kamperen zoek je rust op en slaap je vaak een stuk beter waardoor de gemoedstoestand ook verbeterd. Dit, gecombineerd met natuur, zorgt voor een gelukkig en gezond leven.

Wat is een familiecamping?

Het draait volledig om het gezin op een familiecamping. Er is voor iedereen iets te doen; de kinderen genieten van een animatieprogramma, terwijl de ouders genieten van de ontspanning. Naast het opzoeken van de rust zijn er voor de ouders echter ook genoeg ludieke activiteiten te beleven. Oftewel, op een een familiecamping wordt er aan iedereen gedacht.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business