Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Ons verhaal

In de jaren zeventig van de vorige eeuw leggen Arie en Nely Hoogendoorn de kiem van de Boerinn. Ze beseffen ruim twintig jaar later dat ze op zoek moeten naar andere manieren om het boerenbedrijf rendabel te houden. Gastvrij als Arie en Nely altijd al waren, stellen zij de toenmalige Wilhelminahoeve open voor publiek. Niet alleen wordt het kaasmaken gedemonstreerd, ook worden er talloze poldersportactiviteiten in het weiland georganiseerd.

Tijdens zijn studie Bedrijfskunde is zoon Hendrik Jan al volop betrokken bij het bedrijf. Begin 2001 neemt hij de Wilhelminahoeve over van zijn ouders. Het bedrijf gaat verder als ‘de Boerinn’ en wordt al snel een toonaangevende speler in de agro-toeristische branche. Naast de vele vrijgezellenfeesten, schoolreisjes en familiefeesten, weet het bedrijfsleven de Boerinn ook te vinden. De boerderij blijkt een populaire locatie te zijn voor vergaderingen en bedrijfsuitjes. Met een fantastisch team om zich heen bezorgt Hendrik Jan elke bezoeker een geslaagde dag op de boerderij. Daarbij geldt als motto dat bijna alles mag en niets moet: een succesvolle formule.

Met de aankoop van de boerderij van de buren heeft de Boerinn een terrein van 40 hectare in het bezit. Er wordt een nieuwe hooiberg gebouwd waar men rustig kan vergaderen of gezellig kan feesten. Ook wordt de naam veranderd naar ‘Boerderij de Boerinn’. Eind 2015 draagt Hendrik Jan het stokje na 20 jaar over aan zijn jongere broer Elmar. Hiermee komt er een frisse wind te waaien, maar zal het DNA van het bedrijf niet verloren gaan: Boerderij de Boerinn blijft een plek voor actief ontspannen en gastvrij ontmoeten.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: