Pendeldienst | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Pendeldienst NS-Woerden > Boerderij De Boerinn

Home » Pendeldienst NS-Woerden Boerderij De Boerinn
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Komen jullie een bedrijfsuitje of -festival vieren op onze boerderij en komen jullie met de trein? Daar hebben we een mooie oplossing voor, geheel op onze eigen plattelandse wijze! Wij bieden namelijk een pendeldienst van en naar NS-station Woerden per trekker en huifkar. Hoe leuk is dat? Door middel van onze pendeldienst kunnen we groepen van het station in Woerden ophalen en daar natuurlijk ook weer terugbrengen. Zo hoeven jullie je nergens zorgen over te maken en kunnen jullie onderweg genieten van het uitzicht op ons mooie platteland vanuit de rijdende kar. Voor grotere groepen kunnen wij desgewenst ook externe pendelbussen of OV-fietsen inhuren.
Pendeldienst Aanvragen

Route

De route die onze pendeldienst aflegt staat vast. Zo weten wij zeker dat we op tijd voor jullie klaarstaan wanneer jullie onze pendeldienst geboekt hebben. We halen jullie op bij het station in Woerden en zetten jullie af bij de ingang van onze boerderij. Of vice versa natuurlijk!

Pendeldienst reserveren

Om de pendeldienst te reserveren kun je contact opnemen met een van onze boerinnen. Let er wel op dat onze huifkar plek biedt voor maximaal 28 personen. Mochten jullie met meerdere personen komen dan kan de huifkar natuurlijk extra ritjes maken.

Door de plastic luiken zitten jullie altijd droog in onze huifkar. En wanneer we de luiken openzetten kunnen jullie juist genieten van een koele bries tijdens het warme zomerweer. Heerlijk toch?

Kosten pendeldienst

De kosten van een ritje met onze huifkar hebben we zo laag mogelijk proberen te houden. Echter mogen hier slechts enkele mensen mee rijden en wordt er natuurlijk brandstof verbruikt. De kosten zijn hierdoor dan ook €107,50 (excl. BTW) per rit, wat eigenlijk dus neerkomt op circa €3,84 per persoon, wanneer jullie met het maximale aantal mensen instappen.

Pendeldienst bij Boerderij De Boerinn

Onze boerderij probeert iedereen altijd van alle gemakken te voorzien. Willen jullie een ritje in de huifkar boeken? Klik dan op de onderstaande knop of neem contact op met een van onze medewerkers via 0348 40 12 00.

Pendeldienst Aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business