Bedrijfsevenement organiseren bij Boederij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Bedrijfsevenement

Volg een creatieve Workshop To Go! »

Boerderij de Boerinn in Kamerik is de perfecte locatie voor het organiseren van een bedrijfsevenement. Onze unieke evenementenlocatie bestaat maar liefst uit 11 ruimtes en 30 hectare aan weiland om ons terrein. Wij zijn middenin de polder gevestigd, waardoor je te allen tijde van de omgeving kan genieten. Of het nu gaat om een bescheiden bijeenkomst of een meerdaags event, wij zorgen ervoor dat alles naar jullie wensen wordt verzorgd, uiteraard met een glimlach. We beginnen graag met een goed gesprek om jullie wensen en doelstellingen voor een bedrijfsevenement op een rijtje te krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Ruimte nodig voor jullie bedrijfsevenement?

Door ons uitgestrekte terrein kunnen wij jullie bedrijfsevenement van alle gemakken voorzien. Voor zowel kleine als grote gezelschappen kunnen wij een geslaagd evenement organiseren. Uiteraard is het mogelijk om meerdere subruimtes te huren, waardoor de capaciteit wordt uitgebreid. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kunnen wij zorgen voor extra tenten en subruimtes. Ook beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid voor al onze gasten. Zo hebben wij ruimte genoeg voor (bijna) ieder bedrijfsevenement.

Een unieke evenementenlocatie voor een bedrijfsevenement

Door onze centrale ligging zijn wij vanuit de Randstad goed te bereiken. Vanaf de A2 en de A12 rij je via de N-wegen de polder in en kom je op onze unieke locatie terecht. De ruimte en rust van de omgeving geven je direct de exclusiviteit die jij voor jouw bedrijfsevenement wil. Boerderij de Boerinn is omgeven met 30 hectare weiland die zo nodig voor jullie evenement gebruikt kunnen worden. Juist op zoek naar meer binnenruimte? Laat je dan inspireren door onze vergaderlocaties met weids uitzicht.

Samen maken wij een bedrijfsevenement op maat

Het organiseren van een zakelijk evenement begint met het afstemmen van de verwachting. Wat is jullie doel van de dag? Een bedrijfsevenement bij Boerderij de Boerinn kan op al jouw wensen worden aangepast! Zo is het mogelijk om van ons horeca aanbod gebruik te maken, maar wij schromen ook niet om een externe cateraar erbij te betrekken. Daarnaast beschikken wij over de nodige audiovisuele apparatuur, waar jullie gebruik van kunnen maken, zoals beamers, verlichting, krachtstroom of microfoons.

Zijn jullie van plan om een evenement te organiseren? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: