Bedrijfsfestival | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

De Rijnhoven

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
25 jarig jubileumfeest De Rijnhoven

Voor De Rijnhoven hebben wij een prachtige dag mogen organiseren, een bedrijfsfestival om het 25-jarig jubileum te vieren met collega’s.
Aantal gasten 400
Datum 13 mei 2022

Tijdens de dag waren er verschillende activiteiten te doen; voor ieder wat wils. Denk aan een workshop drone vliegen, een VR experience, een stoomcursus trekker rijden, de omgeving ontdekken op de e-chopper, een workshop hout graveren, boogschieten, archery tag, ludieke quiz, kanovaren en klompengolfen. Na deze leuke activiteiten stonden de foodtruck ‘s klaar om voor een heerlijk diner te zorgen, onder het genot van live muziek en uitzicht over de weilanden.

De zon ging langzaam onder waarna een dj in onze grote feestzaal voor een feestje zorgde waarbij alle voetjes van de vloer gingen. Voor de gasten die graag rustig wilden kletsen en borrelen was de kleine zaal nog steeds open waar een dj op de achtergrond salsa muziek heeft gedraaid. Al met al een groot succes! Het mooie aan deze dag is dat wij onze opdrachtgever volledig hebben kunnen ontzorgen. Wij mochten alles van A tot Z organiseren.

 

Programma

Tijdschema Activiteit
17:00 – 17:30 Ontvangst organisatie
17:00 – 18:00 Inloop en ontvangst onder de polderkar
18:00 – 20:50 Verschillende activiviteiten op inloop
18:00 – 21:00 Foodtrucks
18:00 – 21:00 Live muziek op het terrein
21:00 – 23:30 Feestavond en muziek in Karnhuis en Grechthuis
23:30 – 23:30 Einde programma

 

"De Rijnhoven bestaat 25 jaar en heeft dit jubileum bij De Boerinn gevierd. Het team van De Boerinn heeft met veel enthousiasme en creativiteit meegedacht over de invulling van de avond. De activiteiten waren heel divers en verrassend, zoals bijvoorbeeld spoedcursus tractor rijden, drone vliegen, e-chopper tochten, kano varen, een pubquiz en zeker de foto mogelijkheid in de oude VW bus is veel gebruikt. Diverse foodtrucks hebben gezorgd voor lekker eten en de hele locatie was volledig in festival stijl aangekleed. De live muziek acts waren heel afwisselen en een goede DJ maakte de feestavond compleet. Onze complimenten aan alle medewerkers van De Boerinn, die bij de voorbereiding en tijdens het feest met heel veel plezier en heel gastvrij voor ons klaar stonden."

— Petra van Oostrom

Bekijk andere cases

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business