Melkkruk schilderen bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Melkkruk schilderen

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »

De boer gebruikte vroeger een melkkruk om de koeien met de hand te melken. Inmiddels zijn de boeren die met de hand melken een zeldzaamheid geworden, dus zijn ze nauwelijks ergens meer te vinden. Op speciaal verzoek maakt de plaatselijke houtzagerij deze ouderwetse melkkrukjes. Tover tijdens deze creatieve workshop een klein houten melkkrukje om tot een prachtig voorwerp voor thuis.

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 10 personen
prijs (Per persoon) € 27,75 (incl. btw)
Reserveren 0348 40 12 00

Laat je creativiteit de vrije loop op de boerderij

De creatieve workshop Melkkruk schilderen vindt plaats in één van onze ruimtes. Kleine groepjes plaatsen wij in de voormalige kaasmakerij of het woonhuis de Hoeve. Beide zijn knusse, gezellige ruimtes. Groepen van groter formaat kunnen terecht in de Koeienstal. Hier staan geen koeien meer in, maar zijn er op dit moment nog konijnen en cavia’s te vinden. Je kan de landelijke omgeving van Boerderij De Boerinn, de frisse lucht en weidse uitzichten gebruiken om inspiratie op te doen. Jullie workshopleider heeft de melkkrukjes, verf en schorten al klaar staan. Tijd om aan de slag te gaan met deze creatieve workshop!

Een creatieve workshop voor iedereen

Na een korte introductie ga je aan de slag met verf, sjablonen, tape en carbonpapier. Je kan de omgeving gebruiken om inspiratie te krijgen, of een van de voorbeelden gebruiken om een begin te kunnen maken. Heb je thuis al ideeën opgedaan? Neem ze vooral mee. De workshopleider geeft je graag tips om je werk nog mooier te maken! Na de activiteit föhn je de melkkruk droog, en neem je hem mee naar huis. Melkkruk schilderen is voor iedereen goed te doen, ervaring met schilderen is niet nodig.

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Reserveren 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business