Bedrijfsuitje omgeving Utrecht | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Hout graveren

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »

Tijdens deze creatieve workshop gaan jullie hout graveren! Met een houtbrander personaliseer je je eigen borrelplank. Laat je creatieve geest de vrije loop en maak een leuk kunstwerk voor in huis of geef het cadeau.

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 10 personen
prijs (Per persoon) € 25,50 (incl. btw)
Reserveren 0348 40 12 00

Hoe ga je te werk bij hout graveren?

Jullie nemen plaats in de voormalige Kaasmakerij waar iedereen zijn eigen plank krijgt. Na wat instructies van de workshopleider gaan jullie aan de slag. Graveren van hout doe je met een pen waarvan de punt gloeiend heet wordt. Door de verschillende opzetstukjes kun je met meerdere soorten patronen gaan werken. Omdat de techniek soms wat ingewikkeld is, kun je het eerst uitproberen op een oefenplank. Daarna ga je je eigen plank bewerken. Je begint met je eigen ontwerp op de plank te tekenen, of je kiest ervoor om een afbeelding over te trekken door middel van carbonpapier.

Neem vooral je eigen afbeelding mee naar de workshop! De afmeting kan dan maximaal breedte 18 cm x hoogte 21 cm zijn. Mocht je inspiratie tekort komen, dan heeft de workshopleider genoeg voorbeelden bij zich die je kunt gebruiken om er iets moois van te maken.

Hout graveren voor zakelijke groepen

Ook voor zakelijke groepen of bedrijven is hout graveren leuk om te doen. Je kan er een borrelplank van maken, maar ook een broodplank, kaasplank, tapasplank en nog veel meer. Na de workshop nog een borrel drinken met elkaar? Dat is zeker mogelijk. Bestel na de workshop je drankje aan de bar en praat nog even na. Hout graveren is ook goed te combineren met een van onze andere activiteiten en het hele jaar door te boeken.

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Reserveren 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business