Poldersport op Camping De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Sportdag basisschool

Home » Sportdag basisschool
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Boerderij De Boerinn biedt voor kinderen en scholieren in alle leeftijden van maandag tot en met woensdag de mogelijkheid voor het beleven van een geweldige dag op de boerderij.

Bij Boerderij De Boerinn beleven kinderen samen een sportief schoolreisje op de boerderij. Kanovaren en poldersport zijn de twee meest gekozen activiteiten van scholen. Samen de uitdaging aangaan, elkaar aanmoedigen en samen de overwinning vieren versterkt de band tussen leerlingen. Dat is waar het om draait! Onze insteek is om de leerlingen moe, maar voldaan weer uit te zwaaien.

De combinatie van kanovaren en poldersport zorgt voor veel plezier en vermaak in het weiland. Gemiddeld duren de activiteiten 1,5 uur, dus jullie kunnen met het programma zeker een dagdeel vullen. Naast actief bezig zijn, wordt de band tussen kinderen versterkt door elkaar aan te moedigen en samen te werken. Beschikbaar van maandag tot en met woensdag.

Programma sportdag basisschool

Arrangement sportdag voor basisscholen is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. De sportdag kost € 21,50 per kind met een minimum van 10 kinderen.

Een voorbeeld van een programma voor de sportdag is:

Tijd Onderdeel
09.30 uur Ontvangst met koffie of thee voor de begeleiders
10.00 uur Wisselprogramma:
– Poldersport
– Kanoën
11.30 uur Pauze
12.00 uur Wisselprogramma:
– Poldersport
– Kanoën
13.30 uur Opfrissen/omkleden
14.00 uur Vertrek

Samen maken we er een geslaagde sportdag van

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van grote groepen kinderen. Wanneer de boeking definitief is, dan nemen we het programma bij aanvang nog even met de docenten of begeleiders door. Vervolgens wordt per klas een begeleider voor poldersport toegewezen. De kinderen die gaan kanoën worden door een instructeur meegenomen voor de uitleg. Het is vanwege veiligheidsredenen belangrijk dat de kinderen op bepaalde momenten goed naar de recreatieleiders luisteren en hun instructies opvolgen, daarom verwachten wij van de meereizende begeleiders een actieve rol op de dag zelf. Uiteraard staat het hen vrij om ook met de activiteiten mee te doen!

Sportdag bij Boerderij De Boerinn

Vraag door middel van de onderstaande button een offerte aan voor een sportdag bij Boerderij De Boerinn. Bij vragen over de sportdag voor basisscholen kun je altijd contact met ons opnemen.

Offerte Aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business