Personeelsuitje outdoor | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Personeelsuitje

Home » Personeelsuitje
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een goed lopend bedrijf moet het hebben van goed functionerend en hardwerkend personeel. In periodes van drukte kan dit het uiterste eisen van de werknemers. Belangrijk is dat er tussentijds voldoende momenten zijn om te ontspannen en dat de behaalde resultaten gezamenlijk worden gevierd om weer naar nieuwe doelen toe te werken. Wat de situatie voor uw bedrijf en personeel momenteel ook is, bij Boerderij De Boerinn bent u van harte welkom om nader tot elkaar te komen door middel van een personeelsuitje. Hetzij middels uitdagende indoor of outdoor activiteiten of door middel van een gezellige borrel in een van onze ruime feestzalen. Een combinatie van deze twee is uiteraard ook mogelijk! Vele bedrijven gingen jullie voor, ontdek hoe jullie ook hier het meest onvergetelijke personeelsuitje kunnen ervaren.
 

 

Indoor mogelijkheden

Of je nu komt met een kleine of grote groep, bij Boerderij De Boerinn kan je altijd terecht voor een indoor personeelsuitje. We hebben namelijk diverse ruimtes beschikbaar van klein en knus, tot en met groot en ruim van opzet. Allen geschikt om binnen de natuurrijke en rustgevende omgeving van de boerderij te genieten van een hapje en een drankje tijdens een personeelsuitje. Daarnaast bieden wij de unieke mogelijkheid om het te combineren met een activiteit, zoals een cursus Boogschieten of de hilarische Boerenspellen. Om als team iets gezamenlijks te ondernemen, is een activiteit zoals een escaperoom ook altijd erg leuk. Zo kun je bij ons proberen te ontsnappen uit de Melkput.

Outdoor in Het Groene Hart

Indien het weer het toelaat, is het natuurlijk heerlijk om van de buitenlucht te genieten en in de zon met z’n allen iets te ondernemen. Met uitzicht over het Groene Hart biedt Boerderij De Boerinn daarvoor de uitgelezen mogelijkheid voor een outdoor personeelsuitje. Bij ons is een geheel vullend dagprogramma samen te stellen en is er bovendien keuze uit allerlei arrangementen die garant staan voor een prachtige dag vol activiteiten met het team. Een daarvan is onze befaamde polderchallenge waarbij veel teamwork, behendigheid en heel veel gelach aan bod zal komen. Wie zal droog de overkant kunnen halen? Indien je niet droog overkomt, hoef je overigens niet te treuren. Er kan bij ons warm gedoucht worden en erna kan ruimschoots genoten worden van de barbecue en borrel!

Teambuildingsactiviteiten

Om alle stressvolle situaties de baas te blijven, is het aan te raden om het team met regelmaat er op uit te nemen. Buiten het kantoor kunnen immers andere gesprekken ontstaan en kan iedereen elkaar van een andere kant leren kennen. Helemaal wanneer je samen ontspant middels een sessie Geitenyoga of cursus Schapendrijven. Liever iets ondernemen zonder de dieren van de boerderij? Dan is er ook het arrangement Boerenbuidel met een combinatie van kanovaren en het vermakelijke klompengolf. Er zijn genoeg mogelijkheden om een leuke teambuilding personeelsuitje bij ons samen te stellen. Moeite met een keuze daarin te maken? Laat je dan adviseren door een van onze specialisten.

Paasbrunch, kerstborrel, nieuwjaarsborrel of jubileum?

Naast een spontaan teamuitje kan je bij Boerderij De Boerinn uiteraard ook terecht voor de terugkerende feestjes, zoals de paasbrunch, kerst- of nieuwjaarsborrel en het vieren van een jubileum. Hiervoor kunnen wij alle ruimte ter beschikking stellen die nodig is. Van een grote feestzaal tot en met een barbecue en borrel midden in de open lucht. Niets is ons te gek en vele bedrijven gingen jullie al voor zoals KPN, ABN Amro en Stedin.

Mogelijkheden bespreken voor een personeelsuitje

Benieuwd hoe jullie personeelsuitje bij ons vorm kan krijgen? Neem dan gauw eens contact op om de mogelijkheden te bespreken en / of om een offerte aan te vragen. We denken graag met je mee en kunnen ook alle hulp bieden bij het samenstellen van activiteiten voor een geslaagde dag. We hopen jullie hier snel te mogen ontvangen!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business