Green Key Gold

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Green Key Gold

Home » Green Key Gold
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Het is gelukt! Sinds begin 2019 is Boerderij de Boerinn in het bezit van de Green Key Goud normering. Dit is een bekend internationaal duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vergaderbranche. Aan dit keurmerk kan je zien dat bedrijven er alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Het milieu is (mede door onze groene omgeving) belangrijk voor ons.

Lees hier meer over Green Key.

alt-tekst

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hier op de boerderij vinden we het belangrijk om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en onze impact op het milieu te minimaliseren. Op die manier gaan we bewust om met mens, dier en omgeving. Duurzaamheid is daarom belangrijke pijler in de bedrijfsvoering van ons bedrijf midden in het Groene Hart.

Lees hier onze MVO verklaring. Ons duurzaamheidsbeleid bevat verschillende onderwerpen, welke samenwerkingen en maatregelen betreffen die wij al langere tijd hanteren met betrekking tot MVO. Zo is de boerderij sinds heden zelfvoorzienend in energieopwekking en gebruiken we zoveel mogelijk producten van eigen bodem.

Veelgestelde vragen

Gaan jullie op duurzame wijze te werk?

De prachtige omgeving rondom De Boerinn blijft niet zomaar zo bloeiend. We zetten al jarenlang in op duurzaamheid waardoor we nu zelfvoorzienend zijn in energieopwekking, producten van eigen bodem gebruiken en onze impact op het milieu zo weten te minimaliseren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business