Bedrijfsfeest locatie | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bedrijfsfeest locatie

Home » Bedrijfsfeest locatie
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op zoek naar de juiste bedrijfsfeest locatie? Bij Boerderij De Boerinn kun je ook een bedrijfsfeest organiseren! Wij zullen er voor zorgen dat jij en jouw collega’s een onvergetelijke dag hebben dankzij onze verschillende activiteiten en ruimtes die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsfeesten. Geniet samen met je collega’s van de ontspannen en gezellige sfeer tussen de weilanden van Kamerik.

Verschillende ruimtes voor bedrijfsfeesten

Boerderij De Boerinn heeft verschillende ruimtes die geschikt zijn voor personeelsfeesten. Deze ruimtes zijn uitgerust met de juiste faciliteiten. Parkeren is bij ons gratis en de keuken verzorgt de hapjes! Zo kun je gerust met je collega’s feesten. De volgende opties heeft De Boerinn voor bedrijfsfeesten:

Feestzalen voor personeelsfeesten

Op Boerderij De Boerinn zijn er verschillende feestzalen voor verschillende grote groepen beschikbaar, ideaal voor personeelsfeesten. De twee grootste ruimtes heten het Karnhuis en het Grechthuis en zijn geschikt voor grote gezelschappen. Op deze gerenoveerde locaties is het ook mogelijk om een band of DJ te laten optreden. Vervolgens is er feestzaal het Zomerhuis, die dankzij de grote aanwezige ramen en gezellige aankleding een sfeervolle uitstraling heeft. Ook grenst het Zomerhuis aan het water, waar ook nog een terras aan zit. Voor kleinere gezelschappen is er nog feestzaal de Grondlegger, welke de uitstraling van een bruine kroeg heeft. Door de grote deuren open te zetten van de Grondlegger, kan er nog een terras gecreëerd worden.

Bedrijfsborrel en -barbecue

Bij De Boerinn kun je in informele sferen genieten van een bedrijfsborrel en -barbecue. Praat bij met je collega’s in onze ruimtes en neem vervolgens plaats op het terras aan het water waar je kunt genieten van een heerlijke barbecue of andere diverse hapjes.

Kerst-of nieuwjaarsborrel

Wanneer het einde van het jaar in zicht komt, is een kerst-of nieuwjaarsborrel met collega’s een ideale manier om de feestdagen alvast in te luiden, te proosten op het nieuwe jaar en terug te blikken op afgelopen jaar. Wij zullen er alles aan doen om je helemaal in de kerst- en nieuwjaarssferen te brengen. Zo bieden we in deze tijd, naast ons reguliere aanbod, ook glühwein en warme chocomel aan! Na de borrel een hapje eten of liever genieten van een diner? Ook dat kan met onze winterse barbecue of gevarieerd Boergondisch buffet!

De Boerinn voor al uw zakelijke evenementen

Zo is Boerderij De Boerrinn een geweldige locatie voor een personeelsfeest. Onze boerderij is simpelweg de perfecte plek voor al jouw zakelijke evenementen. Van vergaderruimtes tot grote feesten. En van lezingen tot aan barbecueën met collega’s. Neem contact met ons op voor het gehele aanbod en alle mogelijkheden.

Vraag hier een offerte aan

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Waar is de drankafkoop op gebaseerd?

De drankafkoop berekenen wij op basis van het aantal uren dat jullie onbeperkt drankjes kunnen bestellen aan de bar. Daarvan is speciaal bier uitgesloten.

Wat als er iemand op de dag zelf ziek is?

Helaas kunnen wij op de dag zelf geen wijzigingen meer aanbrengen in de reservering.

Wordt er door jullie uitgeserveerd?

Het is alleen mogelijk om de drankjes af te halen bij de bar. Wij houden van de vrijblijvende en ongedwongen sfeer die daarbij komt kijken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business