Grechthuis | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Locatie personeelsfeest

Home » Locatie personeelsfeest
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Viert uw bedrijf binnenkort een jubileum? Of hebben jullie iets anders te vieren? Neem dan vooral eens een kijkje naar onze locatie voor jullie personeelsfeest! Met een groot aanbod aan binnen- en buitenruimtes is de perfecte ruimte altijd voorhanden en ben jij verzekerd van een unieke locatie voor jullie knalfeest.

Personeelsfeest locatie met veel mogelijkheden

Onze locatie biedt veel mogelijkheden en is zodoende geschikt voor hele grote personeelsfeesten, maar juist ook wanneer je met een kleiner gezelschap bent. Onderstaand een overzicht van de diverse ruimtes.

Smalle Banner Feestzaal Grondlegger Boerinn

– Feestzaal De Grondlegger

Feestzaal De Grondlegger heeft een echt de gezellige sfeer van een bruine kroeg. Het geeft een een knus, gezellig en huiselijk gevoel. Bovendien kijk je hier uit over de Kamerikse weilanden. Deze feestzaal is geschikt voor gezelschappen tussen de 15 en 50 personen, wat perfect is voor de kleinere feesten. De tafels en stoelen kunnen worden verwijderd om er een echt dansfeest van te maken!
 

– Feestzaal Het Karnhuis

Het Karnhuis is een modern en sfeervol aangeklede feestzaal welke geschikt is voor gezelschappen tussen de 30 en 250 personen. Feestzaal Het Karnhuis beschikt over een bar, een beamer en de benodigde licht- en geluidsapparatuur. Perfect voor menig personeelsfeest dus!
 

– Feestzaal Het Grechthuis

De feestzaal Het Grechtshuis beschikt over al het benodigde comfort. Deze chique locatie is voorzien van een moderne feestzaal en een ruimtelijk buitenterras wat geschikt is voor een groepsgrootte van 15 tot 100 personen. Met deze ruimte zijn jullie van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een bar, houten tafels & stoelen, licht- en geluidsapparatuur en indien gewenst zelfs een stretchtent op het terras. Het terras kan ook uitgebreid worden met vuurkorven, lampions of een strobalen loungehoek!
 

– Feestzaal Het Zomerhuis

Deze unieke feestlocatie is geschikt voor groepen tussen de 15 en 150 personen. Feestzaal Het Zomerhuis beschikt over een bar, een serre en een mooie ontvangsthal. Het wordt dan ook niet voor niets het kloppende hart van de boerderij genoemd.
 

– Feestzaal Jongveestal

Feestzaal Jongveestal werd vroeger echt als stal gebruikt en is nu omgetoverd tot een bijzondere feestlocatie. Deze feestzaal is geschikt voor groepen tussen de 50 en 200 personen, en is zodoende de grootste zaal op onze boerderij. Deze zaal heeft een eigen bar en een aangrenzende toilet-unit. De ruimte zelf kan volledig naar eigen wens worden ingevuld, om een geheel eigen setting te creëeren!
 
Smalle Banner Buitenruimte Boerinn

– Heel veel buitenruimte

Vier jij je personeelsfeest liever buiten? Ook dat is bij Boerderij De Boerinn geen enkel probleem! Met meer dan genoeg ruimte en alle middelen en mogelijkheden of van jouw personeelsfeest een waar bedrijfsfestival te maken, zijn wij ook hiervoor een zeer geschikte locatie. Zorg voor een spectaculair optreden in de buitenlucht, met diverse foodtrucks en verlichting om jouw personeelsfeest echt onvergetelijk te maken!

Een activiteit toevoegen aan jouw personeelsfeest

Het is ook mogelijk om verschillende activiteiten toe te voegen aan jouw personeelsfeest. Ontsnap samen met jouw collega’s uit escaperoom De Melkput, ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje boerenlasergamen of volg een workshop polderdrummen.

Na het feest blijven slapen?

Wil je dat iedereen kan genieten van lekker drankje tijdens het personeelsfeest? Dan is het prettig om niet meer in de auto te hoeven stappen. Blijf slapen op onze camping, met eigen middelen of in een van de 7 luxe safaritenten.

Zijn wij jullie perfecte locatie voor een personeelsfeest in Utrecht?

Met onze locatie in Kamerik, Utrecht zijn wij zeer centraal in Nederland gelegen. Zo kan al het personeel eenvoudig afreizen naar de locatie voor een onvergetelijk personeelsfeest. Interesse? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0348-401200 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business