Klopengolf bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Klompengolf

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!

Speel 16-holes klompengolf op één van de mooiste banen van Nederland! Vorig jaar was de gemiddelde waardering van dit spel een 8,4. Het is niet voor niets één van de populairste activiteiten bij Boerderij De Boerinn. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 2 personen
prijs (Per persoon) € 14,75 (incl. btw)
Prijs (4 t/m 12 jaar) € 10,50 (incl. btw)
Klompengolf reserveren

Klompengolf is voor iedereen goed te doen

Klompengolf bij Boerderij De Boerinn is een geweldige ervaring voor jong en oud. Het spel is afgeleid van het reguliere golf alleen speel je nu tussen de schapen in het weiland. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van een groter formaat.

Speluitleg van klompengolf

Aan het begin wordt door een instructeur de spelregels en de fijne kneepjes van de slag uitgelegd. Na het oefenen in onze oefenkooi ben je uitstekend voorbereid op het echte werk: de klompengolfbaan.

Je speelt klompengolf in een groepje van maximaal zes personen. Met ieder zijn eigen klompengolfclub begint ieder groepje bij een willekeurige hole. De winnaar is degene die erin slaagt om in zo weinig mogelijk slagen de bal te putten. Liever samenwerken voor een teamscore? Dat kan ook! Vraag het tijdens de uitleg aan de instructeur en hij/zij kan het jullie vertellen. Na afloop kun je bij hole 17, de bar, nog nagenieten van deze bijzondere ervaring!

Het verschil tussen klompengolf en boerengolf

Het verschil tussen Klompengolf en Boerengolf is dat bij Klompengolf iedereen een eigen club met een bal krijgt en er wordt gestreden voor een individuele score en bij Boerengolf werk je met één club en één bal voor een gezamenlijke teamscore.

Bekijk hier ook ons horeca aanbod!

Klompengolf reserveren
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business