Klompengolf

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Klompengolf

Mededeling Lees hier over onze maatregelen rondom corona.

Speel klompengolf op één van de mooiste banen van Nederland! Vorig jaar was de gemiddelde waardering van dit spel een 8,4. Het is niet voor niets één van de populairste activiteiten bij Boerderij de Boerinn. Ook in deze tijden is het spelen van klompengolf bij ons verantwoord met inachtneming van de RIVM- en gemeentelijke verordeningen. Baancatering is mogelijk!! vraag direct je offerte aan!

Tijdsduur

2 uur

Minimum personen

2 personen

Prijs (Per persoon)

€ 12,50 (incl. btw)
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Jong & oud

Klompengolf bij Boerderij de Boerinn is een geweldige ervaring voor iedereen van klein tot groot. Het spel is afgeleid van het reguliere golf alleen speel je nu tussen de koeien en de schapen in het weiland. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van een groter formaat.

 

Het spel

Bunkers, buizen, slootjes en heuvels zijn allemaal hindernissen die je tegenkomt tijdens het spel. Je speelt in een groepje van maximaal zes personen. Bewapend met een klompengolfclub, ballen en een schepnet begint ieder groepje bij een willekeurige hole. De winnaar is degene die erin slaagt om in zo weinig mogelijk slagen de bal te putten. En de prijs? Dat is nog een verassing. Na afloop kun je bij hole 19, de bar, nog nagenieten van deze bijzondere ervaring!

Liever samenwerken voor een teamscore? Dat kan ook! Vraag het tijdens de uitleg aan de instructeur en hij/zij kan het jullie vertellen.

Eerst oefenen?

Dat is geen probleem, in de oefenkooi staat een klompengolf expert klaar om de spelregels uit te leggen en je de kneepjes van de slag bij te brengen. Na het afronden van de puttinggreen ben je uitstekend voorbereid op het echte werk: de klompengolfbaan.

Wist je dat?

Het verschil tussen Klompengolf en Boerengolf is dat bij Klompengolf iedereen een eigen club met een bal krijgt en er wordt gestreden voor een individuele score en bij Boerengolf werk je met één club en één bal voor een gezamenlijke teamscore.

 

 

 

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Geitenyoga

Geitenyoga

Het is precies wat je denkt! Doe aan yoga terwijl er vrolijk wat geiten tussendoor lopen. Ook leuk voor families!!

Archery tag bij Boerderij de Boerinn

Archery Tag

De pijlen vliegen je om de oren terwijl jij op zoek gaat naar je volgende slachtoffer! Archery Tag is energiek, uitdagend en spannend om samen te doen.

Jongeman rent naar de drie banden

Polderchallenge

Leef je uit op de uitdagende challenge onderdelen. Het draait om behendigheid, snelheid en om pure kracht!

Meer activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!