Boerengolf | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Boerengolf

Home » Boerengolf
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Heb je altijd al eens een potje golf willen spelen op een boerderij? Boerengolf combineert het normale golf met de fantastische omgeving van onze boerderij. Geniet in een groepje van maximaal van 6 personen van onze 18-holes baan terwijl je tussen de koeien en schapen loopt. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok. Daarom noemen we boerengolf ook wel klompengolf bij Boerderij de Boerinn. Het is een geweldige ervaring voor jong en oud. Het is dan ook niet voor niets een van onze meest populaire activiteiten!

Hoe werkt boerengolf?

Tijdens deze uiterst gezellige activiteit krijgt iedereen een eigen club met bal. Er zal individueel worden gestreden om in zo weinig mogelijk slagen de bal te putten. Werk je liever in teamverband? Dat kan natuurlijk ook! Voordat jullie beginnen zal een instructeur de spelregels en de fijne kneepjes van de slag uitleggen. Tijdens deze uitleg kan je aangeven dat jullie liever als team willen werken. De instructeur zal jullie vervolgens uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Even wat lekkers tijdens boerengolf

Nadat je de golfbaan bij een potje Boerengolf hebt getrotseerd, kan je genieten van een overheerlijke maaltijd. Bij Boerderij De Boerinn stillen we graag de stevige trek met diverse rijkgevulde lunch– en dinerbuffetten. Ook wanneer je zin hebt in een lekkere snack tussendoor, zoals gebakje van de lokale bakker of een bittergarnituur, is het goed vertoeven op onze boerderij. Bekijk alle mogelijkheden wat betreft onze horeca.

Golfen bij Boerderij de Boerinn

Onze boerderij is goed te bereiken met de auto. Daarnaast beschikken over voldoende gratis parkeerruimte op ons terrein. Via onze website kan je eenvoudig een online reservering plaatsen. Nadat je een gewenste datum en het aantal personen hebt doorgegeven, kan je de beschikbare mogelijkheden bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze medewerkers wanneer je vragen hebt. Dit kan via 0348 – 40 12 00 of vul ons online contactformulier in. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen voor een potje boerengolf!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business