Laser Kleiduiven Schieten Boerderij De Boerinn 3

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Laser-kleiduiven schieten

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!

Altijd al eens willen kleiduiven schieten? Met onze lasergeweren kun je dit geheel op veilige wijze beoefenen. Neem deel aan de clinic laser-kleiduiven schieten en leer van een instructeur de fijne kneepjes van kleiduiven schieten.

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 20 personen
Minimum leeftijd 16 jaar
prijs (Per persoon) € 36,30 (incl. btw)

Het programma

De dag start met een uitleg over het systeem en de wapens met uiteraard de juiste schiethouding en techniek. Daarna begint het echte werk! In groepjes van vijf personen wordt er tegelijk plaatsgenomen op de schietplek. Zodra iedereen op zijn plek staat wordt er tegelijkertijd geschoten op de kleiduif die door de lucht vliegt. Het scorebord houdt onpartijdig de scores bij. Wie raakt hem als eerst of het vaakst?

Kosten

Voor de kosten van Laser-kleiduiven schieten dient rekening gehouden te worden dat het veld wordt afgehuurd. De totale kosten voor het Laser-kleiduiven schieten zijn als volgt:

  • Veldhuur € 242,- incl. BTW
  • Tarief per persoon € 36,30 incl. BTW
  • Minimum aantal personen: 20
  • Maximum aantal personen: 50

 

Veilig en milieubewust

Kleiduivenschieten is een programma waar bijna iedereen aan mee kan doen, vanaf 16 jaar en ouder. Dit is een activiteit waarbij je hoogstwaarschijnlijk niet vies wordt en niet bij zal zweten (wellicht wel van de spanning). Door te schieten met een lasergeweer, wat eigenlijk een omgebouwde dubbelloops jachtgeweer is, blijft het programma veilig en door gebruik van herbruikbare duiven is het programma ook nog eens milieuvriendelijk. Na afloop blijft er niets op het veld achter, behalve een glimlach!

Professionele begeleiding

Deze activiteit wordt begeleid door professionele instructeurs, die ruime ervaring hebben, het systeem door en door kennen en vaardig zijn met het gebruik ervan. Zij zijn ook voorzien van alle benodigde wapenwetvergunningen. De workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Combineer met diner

Een leuke workshop als deze moet natuurlijk afgesloten worden met een hapje en een drankje. Deze activiteit is dan ook te combineren met een hapje, borrel of een geheel diner. Vraag dit van tevoren aan via de offerte hieronder. Bij vragen is uiteraard ook contact met ons op te nemen via het contactformulier, of door te bellen naar 0348 40 12 00

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business