Faciliteiten en Horeca | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Faciliteiten en Horeca

Volg een creatieve Workshop To Go! »

Onderstaand een overzicht van de faciliteiten en horeca waar je als gast op onze camping gebruik van kan maken.

Vraag staplaats aan0348 40 12 00

Horeca

Op ons terrein zijn twee horeca punten aanwezig. Je kunt hier elke dag terecht voor koffie, drankjes, lekkers voor erbij, ijsjes, lunch, een borrel en snacks. Elke ochtend zijn er verse broodjes en croissantjes af te halen op basis van bestelling. Daarnaast kan je dagelijks diverse snacks afhalen en mee nemen naar je campingplek. Uiteraard volgen wij alle RIVM richtlijnen.

Het Grechthuis is het hart van de camping. Dit is de plek waar gasten elkaar ontmoeten, die aanvoelt als een huiskamer. Plof neer op de bank of het terras met een koffie, krantje en croissantje terwijl je geniet van het weidse uitzicht. Pak een boek uit de boekenkast, schrijf je in voor de activiteiten en stel al je vragen. Het Grechthuis is elke dag geopend tussen 08:00 – 12:00 en 19:00 – 21:00*. (*uitzondering diner avonden)

Op het Passantenterras is er genoeg plek om te zitten aan het water terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. Hier kan je allerlei lekkers bestellen van onze kaart en snacks afhalen. Het Passantenterras is elke dag geopend tussen 12:00 – 19:00.

Speciale diner avonden

Twee avonden in de week organiseert Camping de Boerinn een speciale diner avond. Dit is op basis van inschrijving en tegen betaling. Op de pannenkoekenavond zijn er onbeperkte pannenkoeken voor het hele gezin. Bij de Boerinn BBQ is er een onbeperkt barbecue buffet, waarbij wij achter de BBQ staan. Aansluitend op deze avond is er een kinderdisco.

Huren BBQ

Het is mogelijk om een gasbarbecue (inclusief gasfles) te huren, voor 15 euro per dag.

Sanitair

Op de camping zijn drie locaties met toiletten beschikbaar. In het sanitairgebouw zijn voor de dames en heren in totaal 11 douches aanwezig. Een afwasruimte is aanwezig in het sanitairgebouw. Onze sanitaire voorzieningen worden drie keer per dag schoongemaakt. Ook is er desinfecterende handgel en zeep op verschillende plekken aanwezig.

Chemisch toilet legen

Op de camping is een punt aanwezig voor het legen van een chemisch toilet. Dit is alleen voor de toiletten met groene, biologisch afbreekbare chemische toiletvloeistof.

Vraag staplaats aan0348 40 12 00

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
« Animatie en overige activiteiten Campingplaatsen »

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: