Archery Tag Vrijgezellenuitje Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Archery Tag

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!

Met de spannende activiteit Archery Tag nemen jullie het tegen elkaar op met een pijl en boog. Naast het oefenen op de targets openen jullie namelijk het vuur op elkaar. Echter wordt er wel geschoten zonder scherpe punten, maar met een rubberen bal als punt. Doe echter wel de nodige helm op, want het betekend niet dat je niet hard geraakt kan worden. Vraag hieronder een offerte aan en ga de strijd met elkaar aan!

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 10 personen
prijs (Per persoon) € 22 (incl. btw)

Oefenrondes met begeleiding

Voordat het spel begint krijgen jullie eerst uitleg over de techniek. Voordat jullie het speelveld gaan betreden, oefenen jullie eerst op blazoenen, oftewel de welbekende schietschijf cirkel. Jullie hebben hierbij de kans om aan jullie techniek te werken en vragen te stellen aan de begeleider. Pas wanneer jullie goed hebben geoefend gaan jullie het speelveld op.

Speluitleg van Archery Tag

Voor degene die niet bekend is met Archery Tag zullen we het nog even voor je uitleggen. Het waanzinnige spel kun je met vrienden en familie spelen. Het veld is ongeveer net zo groot als een kwart van een voetbalveld. Er zijn drie zones; speelzone voor team 1, een safe-zone in het midden en een speelzone voor team 2. Op die manier kan je nooit dichter dan vijf meter tegenover elkaar staan. Veiligheid gaat namelijk altijd voor! Iedereen heeft een masker op, ook als ze langs de kant aanwijzingen willen geven. Ieder heeft een boog en de pijlen liggen klaar. Als het spel start, rent iedereen naar de pijlen toe en dan begint het richten en schieten. Word je geraakt, dan ben je af. Er zijn in iedere speelzone een drietal schuilplaatsen. Ook heeft ieder team een target, de recreatieleider zal jullie vertellen welke regels daarbij horen. Het is een soort paintball, maar dan met pijl en boog!

Archery Tag is enkel te boeken als de deelnemers 14 jaar of ouder zijn.

Van activiteit tot arrangement

Uiteraard is het ook mogelijk om van Archery Tag een arrangement te maken. Combineer de activiteit zo bijvoorbeeld met een andere activiteit naar keuze en diverse etensmogelijkheden. Qua activiteit raden we iets minder intensiefs aan, aangezien er veel energie gaat zitten in het boogschieten. Voor het eten is er te kiezen uit verschillende buffetten of een heerlijke barbecue. Blijf vervolgens lekker slapen op onze camping in bijvoorbeeld een safaritent of trekkershut. Het is allemaal mogelijk bij De Boerinn!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Kunnen we langer blijven dan het einde van het programma?

Wij gaan uit van de afgesproken eindtijd. Mocht je langer willen blijven, neem dan vooraf contact met ons op.

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business