Archery Tag Vrijgezellenuitje Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Archery Tag

Nominatie De Gouden Parel: Stem op Boerderij De Boerinn voor De Gouden Parel van Woerden 2023!

Archery Tag is een spannende activiteit waarbij de deelnemers met pijl en boog op targets en elkaar moeten schieten. De pijl heeft geen scherpe punt, maar een rubberen bal als punt. Dit betekent natuurlijk niet dat je de tegenstander niet hard kan raken… Ga jij de uitdaging aan? 

Tijdsduur

1.5 uur

Minimum personen

10 personen

prijs (Per persoon)

€ 20,50 (incl. btw)

Oefenrondes en begeleiding

Voordat het spel begint krijgen jullie eerst uitleg over de techniek. Voordat je het speelveld gaat betreden, oefenen jullie eerst op blazoenen. Je hebt hierbij de kans om aan je techniek te werken en vragen te stellen aan de begeleider. Als jullie hebben geoefend ga je het speelveld in.

Speluitleg van Archery Tag

Ben je nog niet bekend met Archery Tag? Dan leggen we het je graag even uit. Het waanzinnige spel kun je met vrienden en familie spelen. Het veld is ongeveer net zo groot als een kwart van een voetbalveld. Er zijn drie zones; speelzone voor team 1, een safe-zone in het midden en een speelzone voor team 2. Op die manier kun je nooit dichter dan vijf meter tegenover elkaar staan. Veiligheid gaat voor! Iedereen heeft een masker op, ook als ze langs de kant aanwijzingen willen geven. Je hebt ieder een boog en de pijlen liggen klaar. Als het spel start, rent iedereen naar de pijlen toe en dan begint het richten en schieten. Word je geraakt, dan ben je af. Er zijn in iedere speelzone een drietal schuilplaatsen. Ook heeft ieder team een target, de recreatieleider zal jullie vertellen welke regels daarbij horen. Het is een soort paintball, maar dan met pijl en boog!

Archery Tag is enkel te boeken als de deelnemers 14 jaar of ouder zijn.

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business