Suppen Bij De Boerinn in de Zomer

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Suppen

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!

Suppen is een leuke sportieve activiteit die eenvoudig te leren is. De sport is zeer laagdrempelig en voor iedereen! Klaar om het water op te gaan? Huur een keer een sup bij Boerderij De Boerinn en ontdek zelf hoe leuk en makkelijk het is!

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 1 personen
prijs (Per persoon) € 14,50 (incl. btw)
Prijs (4 t/m 12 jaar) € 10,50 (incl. btw)

*Geschikt voor alle leeftijden, zwemdiploma is vereist

Suppen reserveren

Supboarden bij Boerderij De Boerinn

Het Groene Hart is een prachtige omgeving om per sup vanaf het water te ontdekken. De wateren om het terrein van Boerderij De Boerinn heen vormen een mooie route voor een zeer leuke activiteit op het water. Bij ons huur je voor 1,5 uur een sup om een mooie tocht rondom de boerderij te maken. Peddelen op een supboard is een ontspannen manier om lekker bezig te zijn op het water. Suppen is geschikt voor alle leeftijden, maar let op want een zwemdiploma is wel vereist voor deze activiteit.

Hoe begin je met suppen?

De makkelijkste manier om te beginnen met suppen is door eerst op je knieën op het supboard te gaan zitten. Terwijl je op je knieën zit, peddel je eerst wat rond, totdat jij je vertrouwd voelt met de techniek. Zodra je je vertrouwd voelt, kun je gaan staan.

Om voorzichtig te gaan staan draai je je naar de punt van het board en steun je op de peddel die je voor je plat op het board hebt neergelegd. Je staat stevig op het board door je benen licht gebogen te houden en je voeten uit elkaar te zetten om je evenwicht te bewaren. Plaats een hand op de greep bovenaan de peddel en je andere hand op de buis. Houdt het blad open naar voren gericht en steek het blad zo ver mogelijk naar voren in het water. Duw jezelf naar voren en haal de peddel naar boven ter hoogte van je voeten. Je kunt weer veilig van het supboard afstappen door eerst op de knieën te gaan zitten en dan naar de kant te varen.

Draaien met een supboard

Om te draaien met een supboard zijn er diverse technieken. De makkelijkste manier is om te peddelen aan de tegenovergestelde kant van waar je heen wilt gaan. Dus links peddelen om naar rechts te gaan en rechts peddelen om naar links te gaan. Hoe meer je naar achteren staat op het board, hoe makkelijker het supboard zal draaien.

Huur een supboard bij Boerderij De Boerinn en beleef een actieve en ontspannende middag op het water!

Suppen reserveren
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business