Animatie | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Animatie en overige activiteiten

Volg een creatieve Workshop To Go! »

Op de camping is er elke dag genoeg te doen en beleven. Op de camping kan je zwemmen, vissen, skelteren, langs bij de dieren, op de uitkijktoren en naar de speeltuin. We hebben de volgende speelvelden: voetbalveld, volleybalveld en jeux de boulesbaan.

Ook bij minder goed weer hebben we in onze binnenspeelplaatsen voldoende ruimte om leuke activiteiten te doen zoals spelen in het stro, knutselen, spelletjes spelen, sjoelen en kan er gebruik worden gemaakt van een tafeltennistafel en biljarttafel.

Vraag staplaats aan0348 40 12 00

Georganiseerde activiteiten op de camping

Twee keer per dag worden er leuke activiteiten georganiseerd. De vroege vogels kunnen mee met onze dierenverzorger en helpen met het voeren van onze geiten, varkens, kippen, konijnen, cavia’s, ezel en schapen. Op de kampvuuravond kan je marshmallows eten, je eigen popcorn maken en broodjes roosteren boven het vuur. Elke vrijdagavond is er een kinderdisco.

Bij de activiteiten wordt er rekening gehouden met kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kinderen t/m 6 jaar is er elke ochtend de Kinderclub. Kom knutselen, de boerderij ontdekken, ravotten in de hooiberg en spelletjes spelen onder begeleiding. Ouders kunnen je na afloop weer gerust ophalen. Of kom elke avond naar het Voorleeskwartier in de Hooiberg om te horen hoe het verhaal verder gaat.

Voor de oudere kinderen worden er verschillende spellen georganiseerd, van flessenvoetbal tot boerenstal-spelen en misschien wel levend stratego of hooibalen-trefbal.

Familie

Voor het gezin is er genoeg leuks te doen. Doe mee aan het Familie KUBB toernooi en strijd samen met je vader en moeder tegen de andere gezinnen. Of schrijf je in voor de Familie Quiz voor een gezellige avond. Sportieve ouders kunnen meedoen aan onze bootcamp.

Wij bieden ook de mogelijkheid om (tegen betaling of inlevering van een muntje) gebruik maken van de activiteiten die worden aangeboden bij Boerderij de Boerinn. Afhankelijk van de duur van je verblijf zijn 0, 1 of 2 activiteiten per persoon bij de boeking inbegrepen. Het is altijd mogelijk om extra activiteiten bij te boeken. Tijdens je verblijf kun je kiezen uit:

Vraag staplaats aan0348 40 12 00

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
« Camping De Boerinn Faciliteiten en Horeca »

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: