Bedrijfsborrel en -barbecue organiseer je bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Bedrijfsborrel en -barbecue

Volg een creatieve Workshop To Go! »

Borrelen of dineren op een unieke locatie dichtbij Utrecht? Geniet in één van onze ruimtes van een hapje en een drankje tijdens een bedrijfsborrel en praat bij met je collega’s. Aansluitend bieden wij een heerlijke barbecue aan waarbij mooi uitzicht over de polder is gegarandeerd. Liever een ander diner? Bekijk hieronder onze opties.

Borrelen in een informele setting

Bij Boerderij de Boerinn borrel en dineer je in een informele setting. Je haalt je drankje bij de bar en neemt daarna plaats op het terras. Bij het Zomerhuis geniet je van de zon bij ons terras aan het water. Als je borrelt bij locatie het Grechthuis kan het prachtige uitzicht je niet ontgaan. Bij helder weer zijn jullie misschien wel getuige van de ondergaande zon in de polder. Zin in iets lekkers? Bekijk hier ons aanbod diverse borrelhapjes.

Offerte aanvragen

Barbecue de Boerinn in de zomer én de winter

Na een warme dag genieten van een heerlijke barbecue aan het water. Wat wil je nog meer? Na jullie borrel met een hapje is het tijd om te gaan dineren. Een van onze collega’s zal voor jullie barbecueën. Als jullie van te voren de dieetwensen doorgeven kunnen wij daar rekening mee houden. Zo is het diner voor een iedereen een groot plezier. Je zal het misschien niet snel verwachten, maar in de wintermaanden is een barbecue ook zeker geschikt. Onder onze overkapping staat een van onze collega’s vlees en vis voor jullie te garen, terwijl jullie binnen van het buffet de bijbehorende gerechten pakken. Bekijk de volledige inhoud van het Barbecue de Boerinn buffet hier.

Offerte aanvragen

Bedrijfsborrel na een activiteit of vergadering

Naast een losse borrel of diner bieden wij ook bedrijfsborrels aan in combinatie met een activiteit of vergadering. Niets lekkerder dan een koud drankje na een actieve teambuilding! Haal je drankje aan de bar in het Zomerhuis of een van onze andere borrelruimtes, en klets bij met je collega’s. Bij stralend weer zorgen wij voor een plekje op ons terras aan het water. Bekijk ons activiteitenaanbod hier.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: