curling |Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bedrijfsuitje winter

Home » Bedrijfsuitje winter
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Het hoeft geen zomer te zijn om een bedrijfsuitje te organiseren! Sterker nog, het hoeft geen eens lekker weer te zijn om collega’s te voorzien van een bedrijfsuitje in de winter. Een bedrijfsuitje binnen kan namelijk ook gewoon! Ons weiland ziet er in de winter ook prachtig uit, vooral met een heerlijke sneeuwlaag, al zijn we daar niet van verzekerd in Nederland. Bij Boerderij De Boerinn zijn er echter genoeg activiteiten te ondernemen waar dit helemaal niet voor nodig is, de winterse sfeer heerst alsnog op onze boerderij!

Bedrijfsuitje binnen

Een winters uitje wordt vaak binnen gedaan. Er zijn ook enorm veel activiteiten die juist heel goed geschikt zijn om binnen te beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan curling of boogschieten, wat geschikt is voor jong en oud, echt iedereen kan hieraan meedoen. Beide activiteiten vinden binnen plaats, waardoor je geen rekening hoeft te houden met het weer en de temperatuur. Maar je kunt uiteraard ook voor kiezen om de uitdaging met je team aan te gaan, zoals puzzels oplossen om te kunnen ontsnappen uit onze escaperoom. Onze escaperoom genaamd De Melkput staat erom bekend dat het een effectieve teambuilding manier is om de samenwerking te bevorderen! Binnen 60 minuten moet er op de juiste manier met elkaar worden samengewerkt om succesvol te kunnen ontsnappen. Bekijk alle binnenactiviteiten om de activiteiten te selecteren die geschikt zijn voor jouw team!

Bedrijfsuitje kerst

Wanneer het winter is betekend dit ook dat het einde van het jaar weer in zicht is. Zodoende gaan we binnenkort weer een gloednieuw jaar in. Het is traditie om aan het einde van het jaar bijeen te komen voor een gezellige bedrijfsborrel, en vaak vindt deze plaats rondom de kerstdagen. Het kan juist leuk zijn om hier een geheel winters bedrijfsuitje van te maken, zo gaat een borrel bij De Boerinn vaak gepaard met een barbecue. Een kerstuitje met je bedrijf kan de teamspirit weer flink opkrikken en voldoende gespreksstof opleveren voor iedereen aan de kersttafel.

Een bedrijfsuitje in de winter bij Boerderij De Boerinn

Voor een bedrijfsuitje in de winter heeft Boerderij De Boerinn zowel geschikte indoor als outdoor activiteiten. Controleer vóór het plannen uiteraard altijd even onze beschikbaarheidscheck, zodat je zeker weet dat de boerderij beschikbaar is op de door jou gewenste dag. Neem voor al je vragen contact op met een van onze medewerkers via 0348 40 12 00 of stel je vraag direct via onze contactpagina.

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business