Touwbrug bij poldersport | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Poldersport

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »

Poldersport! Het is inmiddels een begrip geworden in de regio. Trotseer met jouw team de sportieve onderdelen in het weiland en over het water door optimaal gebruik van de omgeving. Poldersport bevat meerdere landspellen van de boerenspellen en is alleen beschikbaar van 1 april tot en met 15 oktober.

Tijdsduur 1.5 uur
Minimum personen 10 personen
prijs (Per persoon) € 24,25 (incl. btw)
Prijs (4 t/m 12 jaar) € 16 (incl. btw)
Reserveren 0348 40 12 00

Een sportieve activiteit inclusief begeleiding

Poldersport wordt onder begeleiding van een recreatieleider uitgevoerd. De begeleider ziet toe op de veiligheid en maakt er natuurlijk een mooie uitdaging van. Jullie groep wordt in meerdere teams verdeeld. Vervolgens nemen jullie het tegen elkaar op over land en water. Werk goed samen, want bij ieder spel vallen er punten te verdienen. Ben jij klaar voor het touwnet, de bandenbrug of de groene matten in het water?

Faciliteiten bij poldersport

Boerderij De Boerinn beschikt over douches en kleedruimtes voor de deelnemers. Ook zijn er kluisjes en een opslagruimte aanwezig voor jullie spullen. Op die manier kun je onbezorgd starten met poldersport! In ons restaurant met terras kun je terecht voor een hapje en drankje. Heb je de verschillende onderdelen van poldersport al eens getrotseerd? Probeer dan de polderchallenge! Deze activiteit is nog uitdagender.

Goed om te weten voorafgaand aan poldersport

  • Wij streven ernaar om de activiteit altijd door te laten gaan, ook als er regen is voorspeld. Mocht het gaan onweren, dan vertrekken we zo snel mogelijk uit het weiland. Ook als je van plan bent om niet met de wateronderdelen mee te doen, is het verstandig om een set droge kleren mee te nemen. Je weet nooit wat jouw vrienden, familie of collega’s voor je in petto hebben..
  • Het is verplicht om tijdens de activiteit dichte schoenen te dragen, dit doen we vanwege veiligheidsredenen. Neem dus je oude schoenen mee naar de boerderij. Wij raden ook aan om waardevolle spullen zoals telefoons, brillen en horloges in de kluisjes achter te laten.

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Reserveren 0348 40 12 00

Kledingtip

Oude, sportieve kleding en schoenen voor tijdens de challenge en schone kleding en schoenen voor na het douchen.

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business