Feestzalen vind je bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Feestzalen

Volg een creatieve Workshop To Go! »

Met onze grote variatie aan ruimtes én genoeg buitenruimte zijn er genoeg mogelijkheden om jullie bedrijfsfeest tot een succes te maken. We beschikken over meerdere feeszalen en locaties met faciliteiten zoals een bar, verlichting, muziek en zo nodig een diner. Wij helpen graag met het organiseren van jouw bedrijfsfeest.

Bekijk onze feestzalen

Van kaasboerderij tot feestzaal

Veertig jaar geleden was Boerderij de Boerinn nog kaasboerderij de Wilhelminahoeve. De kaasboerderij werd toen al door de voormalige eigenaren Arie en Nely Hogendoorn opengesteld voor bezoek. Iedereen was welkom op de boerderij om kaas te proeven en dieren te bekijken. Arie Hoogendoorn besefte zich dat de toekomst van zijn bedrijf niet bij het melkvee houden alleen lag, maar zijn erf ook uitermate geschikt was om mensen te laten genieten van de buitenlucht. Zo werd de Wilhelminahoeve ook een onderneming in de recreatiebranche. Zijn zoon Hendrik-Jan Hoogendoorn heeft het bedrijf uiteindelijk omgedoopt tot Boerderij de Boerinn, nadat hij het in 2001 overnam. Onder zijn vleugels breiden de mogelijkheden en faciliteiten zich uit en wordt het ook een aantrekkelijke locatie voor de zakelijke markt. Boerderij de Boerinn is geschikt voor bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, vergaderingen en veel meer. Nieuwsgierig geworden naar ons verhaal? Lees het hier.

Feestzalen voor een bedrijfsfeest

We hebben keuze uit verschillende feestzalen voor jouw bedrijfsfeest. Het Zomerhuis bevindt zich in het midden van ons terrein, en heeft een sfeervolle uitstraling door de aankleding en grote lichtdoorlatende ramen. In deze gezellige ruimte is genoeg zitplek en de feestzaal grenst aan het terras aan het water en de boomgaard. Voor bedrijfsfeesten van kleiner formaat is feestzaal de Grondlegger de perfecte uitvalsbasis. Deze sfeervolle ruimte heeft de uitstraling van een bruine kroeg, inclusief bar en bijpassend meubilair. Door de grote deuren open te zetten kunnen we ook een bijbehorend terras creëren. Als je op zoek bent naar een grote feestzaal met alles erop en eraan, zijn het Karnhuis en het Grechthuis het meest geschikt. Op deze gerenoveerde locaties is plek voor grote gezelschappen en is er plek voor een band of DJ. Kom gerust op kijkafspraak om een kijkje te nemen in onze feestzalen.

Offerte Aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: