Feestlocatie Het Karnhuis | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Feestlocatie

Volg een creatieve Workshop To Go! »

De Boerinn is een unieke feestlocatie met meerdere feestzalen in de omgeving van Utrecht. Ons aanbod varieert van zalen voor 30 personen tot een locatie die geschikt is voor meer dan 200 feestgangers. Wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste feestlocatie voor jouw feest. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze informele, sfeervolle ruimtes.

Offerte aanvragen

Een unieke feestlocatie op de boerderij

Een feestje vieren in een sfeervolle setting? Dan kun je voor een unieke feestlocatie terecht bij Boerderij de Boerinn. Zo hebben wij een van onze feestzalen de Grondlegger. Deze ruimte heeft de sfeer van een bruine kroeg en is huiselijk ingericht. De Grondlegger is geschikt voor maximaal 30 personen. Van plan een groter feest te vieren? Dan verwijzen wij graag naar het Grechthuis of het Karnhuis aan de overkant van ons terrein. Deze twee zalen hebben een grotere capaciteit en genoeg buitenruimte om naar uit te wijken. Beide zalen zijn volledig ingericht met een bar en geluidsapparatuur waarmee je een goed feestje kan bouwen. ‘s Avonds kan je de zon zien ondergaan in de polder. Geen exclusieve feestlocatie nodig? Dan ontvangen wij jullie graag in het Zomerhuis, het kloppend hart van de boerderij.

Vier jouw feest in een informele setting

Gastvrijheid, ontspanning en informaliteit staan centraal bij ons op de boerderij. Je wordt ontvangen door een van onze gastvrouwen of gastheren en naar de juiste ruimte verwezen. Je mag zelf je drankje halen bij de bar en plaatsnemen in de zaal of buiten op het terras. Loop gerust een rondje over het terrein, er is genoeg te zien. Graag stemmen wij van te voren met jullie de verwachtingen af om deze op de dag zelf meer dan waar te kunnen maken. Neem een kijkje op ons terrein en beslis aan de hand daarvan welke feestlocatie het beste bij jullie past. Het is op iedere locatie mogelijk om te borrelen, te dineren en te feesten.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: