Trouwceremonie | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winter '22/'23 Winkelwagen 0

Trouwceremonie

Last minute deal! 10% korting op campingplaatsen en 20% korting op de huur van safaritenten in augustus! (achteraf verrekend)

Een trouwceremonie statig en plechtig? Dat hoeft helemaal niet! Maak van jullie ja-woord een sprookje om nooit meer te vergeten.

Een ogenblik geduld...

Beschikbaarheid checken

Geef elkaar het ja-woord tussen de bomen of in het groen. Nodig jullie gasten uit op de boerderij en geniet van de luxe en het land. Wellicht een gekke combinatie, maar het werkt!

Trouwceremonie bij De Boerinn

De locatie van jullie trouwceremonie bepaalt de sfeer van de dag. Begin daarom tussen het groen en geniet van het schitterende weer. Ook binnen kunnen ruimtes klaargezet worden om de ceremonie te houden. Er is keuze genoeg op de boerderij. Kies bijvoorbeeld voor het terras aan het water of het Grechthuis. Voor een echt unieke ervaring kan jullie ceremonie ook middenin het weiland plaatsvinden. Het zal jullie gasten zeker verassen! De rust, de ruimte en het geluid van vogels op de achtergrond. Ook kun je er prachtige trouwfoto’s maken. Ondertussen genieten de gasten van een hapje en drankje. En de kinderen? Die leven zich uit in de speeltuin!

Bruiloft organiseren

Boerderij de Boerinn heeft ruime ervaring met het organiseren van bruiloften, feesten en speciale dagen. Laat u daarom goed informeren en stel gerust gekke vragen. Tijdens een kijkafspraak nemen we jullie graag mee langs de verschillende ruimtes. Ook kunnen jullie op die manier de speciale wensen kenbaar maken. Bent je benieuwd naar de andere ruimtes? Bekijk hier de mogelijkheden. Ook kan de trouwreceptie of het trouwfeest op onze locatie gegeven worden.

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!