Trouwceremonie bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwceremonie

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!

De dag van jullie dromen op een boerderij? Wij hebben alles in huis om jullie ja-woord onvergetelijk te maken. Boerderij De Boerinn is een officiële trouwlocatie. Mede daardoor kun je bij ons terecht voor een compleet verzorgde bruiloft.

Een ogenblik geduld...

Beschikbaarheid checken

Geef elkaar het ja-woord met uitzicht over de prachtige landerijen. Nodig jullie gasten uit op de boerderij en geniet van de ongedwongen sfeer.

Trouwceremonie bij De Boerinn

De locatie van jullie trouwceremonie bepaalt de sfeer van de dag. Begin daarom tussen het groen en geniet van het uitzicht. Ons Grechthuis is de perfecte plek voor een mooie ceremonie. Het zal jullie gasten zeker verrassen! De rust, de ruimte en het geluid van vogels op de achtergrond. Ook kun je op ons terrein prachtige trouwfoto’s maken. Ondertussen genieten de gasten van een hapje en drankje. En de kinderen? Die leven zich uit in de speeltuin, op de skelter of in de hooiberg.

Bruiloft organiseren

Boerderij De Boerinn heeft veel ervaring met het organiseren van bruiloften. Laat jullie daarom informeren tijdens een kijkafspraak. Tijdens deze afspraak nemen we jullie graag mee langs de verschillende ruimtes. Wij bespreken graag de mogelijkheden en jullie wensen. Deze afspraken kunnen ingepland worden op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

 

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, kun je hier onze trouwbrochure bekijken.

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business