Vriendenuitje Kippen op stok | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vriendenuitje

Home » Vriendenuitje
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Soms wil je er gewoon even met z’n allen tussenuit. Even weg van alle hectiek van het dagelijkse leven, of wellicht willen jullie een verjaardag op grote en originele wijze vieren of is het gewoon tijd om samen weer eens lekker te ontspannen! Er is dan niks leukers om met een stel vrienden deel te nemen aan een gezamenlijke activiteit. Eén waarbij jullie de strijd met elkaar kunnen aangaan of juist helemaal mee tot rust komen. Wat de keuze daarin ook wordt, bij Boerderij De Boerinn kunnen jullie naar hartenlust binnen en / of buiten genieten van hilarische en spannende activiteiten. Lees gauw verder om er achter te komen wat Boerderij De Boerinn op dat gebied allemaal te bieden heeft.

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken
Vriendenuitje aanvragen

Outdoor activiteiten

Door onze locatie in een natuurrijke omgeving is het fantastisch om in het voorjaar en de zomer bij de boerderij buiten te genieten van de omgeving. Dat kan voluit met activiteiten zoals kanovaren en de befaamde poldersport. Neem het daarbij tegen elkaar op gedurende leuke en laagdrempelige spellen. Hierbij zal je op elkaar moeten bouwen en de handen in een moeten slaan om met echt teamwork het einde te halen. Wie wordt de winnaar en wie haalt een nat pak?

Indoor activiteiten

Zodra de lente en zomer weer voorbij zijn of het weer het even laat afweten, dan kan er ook deelgenomen worden aan allerlei activiteiten die binnen plaatsvinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de boerenspellen, waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt. Het zit vol variatie waarbij het ene spel gaat om snelheid en behendigheid en de andere weer om inzicht en tactisch nadenken. Het leuke bij De Boerinn is dat je meerdere activiteiten kunt doen op een dag en daarmee een dagvullend programma in elkaar kan zetten. Mocht je liever een totaalpakket willen afnemen, dan hebben we de perfecte oplossing daarvoor middels onze arrangementen. Een van de nieuwste daarvan is het Kippen op stok arrangement. Daarbij is er keuze uit Boerenspellen-Indoor, Boogschieten of de Breakin-Box. Na afloop kunnen jullie met elkaar op stok, oftewel genieten van een heerlijk (kip)saté buffet, inclusief 4 drankjes per persoon.

Vriendenuitje met borrel, diner of barbecue?

Ieder vriendenuitje bij Boerderij De Boerinn is sowieso af te sluiten met een borrel, diner of barbecue. Dit is volledig optioneel en bij te boeken! Bij een borrelmoment wordt er zowel binnen als buiten een plekje gereserveerd, zodat jullie bij ieder weertype terecht kunnen. Schuif in ieder geval gezellig met z’n allen aan en geniet samen van het vlees van de barbecue dat voor jullie wordt bereid of het overheerlijke buffet dat op jullie wacht na afloop van de activiteiten.

Reserveren

Interesse in een vriendenuitje bij Boerderij De Boerinn? Bekijk dan hier ons complete aanbod aan indoor en outdoor activiteiten en maak online je reservering. Liever een hele dag zelf samenstellen? Maak dan gebruik van dit formulier. We hopen jullie snel te mogen ontvangen.

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken
Vriendenuitje aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business