Omgeving | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Boerencamping

Home » Boerencamping
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om te kamperen op een boerencamping? Reserveer dan nu een plekje op Camping De Boerinn. Op onze uitgestrekte velden hebben we beschikking over 50 ruime campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. Knuffelen met onze dieren, hooihutten bouwen en genieten van de rustgevende omgeving van het platteland, het kan allemaal op onze boerencamping!

Wat is een boerencamping?

Een boerencamping is de ideale plek om tot rust te komen. Gastvrijheid, veiligheid, duurzaamheid en ontspanning staan centraal op deze gezinscampings. Bij Camping de Boerinn bieden we daarnaast ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende boerenactiviteiten. Zo kunnen de vroege vogels onze dierenverzorgers helpen met het voeren van de geiten, varkens, kippen, konijnen, cavia’s en schapen. De actievelingen en avonturiers kunnen onder andere gaan poldersporten en boogschieten. Tenslotte maakt een potje klompengolf met het hele gezin de kampeerervaring helemaal compleet.

Onze boerencamping nabij Utrecht en Woerden

Bij Camping de Boerinn word je wakker met een spetterend uitzicht op de polders van het Groene Hart. De dag kan je gebruiken om de prachtige omgeving te verkennen middels de diverse fietsroutes (af te halen bij de receptie), door te wandelen of door te gaan kanoën. Wil je graag de dag gebruiken om een uitstapje te maken? Breng dan eens een bezoek aan de nabijgelegen steden Woerden of Utrecht. Hier kun je genieten van de authentieke sfeer en de vele restaurants en cafés die deze steden te bieden hebben.

Kamperen bij Camping de Boerinn

Je kan eenvoudig een plaats reserveren op de boerencamping via onze website. Heb je vragen of wil je meer informatie over de omgeving en al onze activiteiten ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 0348 – 40 12 00 of neem contact met ons op via het online contactformulier. We hopen je snel te mogen verwelkomen op onze boerencamping!

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Zijn honden bij jullie toegestaan?

Ja, mits aangelijnd en niet in niet in de buurt van onze dieren.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business