Escaperoom De Melkput bij Beroderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winter '22/'23 Winkelwagen 0

Escaperoom De Melkput

Let op: Wegens gestegen inkoop- en energiekosten zullen onze tarieven per 1/1/2023 worden verhoogd met 5% tot 10%.
In onze nieuw uitgebrachte offertes en bevestigingen mbt reserveringen die in 2023 gaan plaatsvinden tref je de juiste tarieven.

Weten jullie binnen 60 minuten door logisch na te denken, puzzelen en behendigheid uit escaperoom de melkput te ontsnappen? Onze melkput staat garant voor veel escaperoom-plezier. Samen met je vrienden, familie of collega’s zul je actief bezig zijn met de aanwijzingen en opdrachten. Reserveer nu de escaperoom bij Boerderij de Boerinn (maximaal 10 personen tegelijk).

Tijdsduur

1.5 uur

Minimum personen

4 personen

Prijs

€ 150,00 (incl. btw)
Reserveer Escaperoom de Melkput

Het verhaal van Escaperoom de Melkput

Boer Hoogendoorn zit met zijn handen in het haar. Wie gaat er, nu zijn zonen naar de stad zijn vertrokken, het boerenbedrijf overnemen? Er moeten opvolgers gevonden worden, maar dat blijkt lang niet zo simpel te zijn. Toch stapelen de klussen zich op. Er zijn extra handen nodig! Jij en je team zullen slim, sterk en vliegensvlug te werk moeten gaan. Een goede samenwerking is daarbij essentieel.

De eerste taak ligt op jullie te wachten in de oude melkput. Maar let op: de taak moet binnen een uur volbracht zijn, want we hebben niet de hele dag de tijd. Een boer moet veel doen en er zit maar 24 uur in een dag. Zonder te slopen of te breken moeten jij en je team zo snel mogelijk aan de andere kant zien te komen.

Speel de escaperoom in teams tegen elkaar!

Als je met 6 t/m 10 personen komt, speel je in 2 teams tegen elkaar! Hoe gaaf is dat? De Melkput heeft namelijk 2 x 2 identieke kamers (met verschillende codes). Op die manier speelt team rood niet alleen tegen de klok, maar ook tegen team blauw! De prijs voor het spelen van de escaperoom staat vast. Of je nu met 4 of met 10 personen komt.
Reserveer Escaperoom de Melkput

Praktische informatie van de escaperoom

  • Minimumleeftijd van de escaperoom is 12 jaar, onder begeleiding van minimaal 1 volwassene
  • Escaperoom de Melkput is ook te boeken als arrangement. Op die manier is de escaperoom goedkoper. Bekijk het arrangement hier.
  • Je kan boeken voor minimaal 3 en maximaal 10 personen. Willen jullie met meer komen? Dan stellen we een keuzeprogramma voor met één van onze andere activiteiten.
  • Beschikbaarheid in overleg.
  • Komen jullie in de winter? Doe dan warme kleding aan. Ondanks de verwarming kan het nog wel eens fris zijn in de escaperoom.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de escaperoom bij De Boerinn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!