Bamboe bouwen | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Teambuilding Plus; voor Teambuilding met inhoud

Home » Teambuilding Plus; voor Teambuilding met inhoud
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

De juiste samenwerking binnen een team maakt een groot verschil. Doelen worden sneller behaald en de band onderling wordt versterkt. Al jaren bieden wij ludieke teambuildingsactiviteiten aan zoals de Break-in Box, Escaperoom, Boogschieten, Bamboe Bouwen of Schapendrijven. Omdat wij steeds vaker de vraag krijgen of we ook een inhoudelijke component kunnen aanbieden introduceert Boerderij De Boerinn Teambuilding Plus.

Teambuilding Plus aanvragen

 

Businessbuilding logo | Boerderij De Boerinn

 

Voor de Teambuilding Plus sessies werken wij samen met de experts van BusinessBuilding. Zij houden zich dagelijks bezig met organisatieoptimalisatie en organisatieveranderingen, teambuilding en leiderschap. Dit doen zij zowel voor bedrijven (50-500 mdw) als voor non-profit organisaties. Deze inhoudelijke component dient als toevoeging op onze teambuildingsactiviteiten. De experts van BusinessBuilding observeren de teamactiviteit, reflecteren samen met het team, geven tips & tops en brengen jullie zodoende dichter bij elkaar. Onderstaand een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden. Uiteraard is er meer mogelijk, dus heb je andere teamuitdagingen, ga dan met ons in gesprek voor een programma op maat.

Voorbeeld programma Teambuilding Plus:

  • 12.30 Welkom en lunch + kennismaking
  • 13.30 Teambuildingsactiviteit 60 min | observatie door expert BusinessBuilding
  • 15.00 Aanvang inhoudelijke sessie BusinessBuilding
  • 17.00 Borrel met bittergarnituur

(Activiteit Schapen drijven + 30min)

Teambuilding Plus is een ochtend- of middagsessie van totaal vier uur. Er is ruimte voor circa 10 deelnemers. Er kunnen meerdere groepen parallel getraind worden. Tarief is €1200 per sessie, excl. activiteit, zaalhuur en catering. Enkele dagen voorafgaand aan de Teambuilding Plus sessie, vindt er een korte online intake plaats tussen opdrachtgever en BusinessBuilding.

Programma’s Teambuilding Plus

  1. Samenwerken en versterken 

Doel: Optimalisatie van communicatie en samenwerking in teams

Doelgroep: Teams met teamleider

Inhoud: 

Een effectief functionerend team kenmerkt zich door een brede basis van vertrouwen, open en transparante communicatie en duidelijkheid op verschillende vlakken, zoals doelstellingen en taakverdeling. De Teambuilding Plus sessie ‘Samenwerken en versterken’ biedt een introductie in deze essentiële aspecten van goed teamwork en stimuleert reflectie binnen het eigen team. Daarnaast is er ruimte voor een korte inleiding op de werking van het brein en de invloed daarvan op ons gedrag.

  1. De impact van feedback

Doel:  Een introductie in het geven en ontvangen van feedback, en de bevordering van zelfreflectie

Doelgroep: Teams met teamleider

Inhoud: 

In teams waarin feedback effectief wordt gegeven en op een constructieve manier wordt ontvangen, neemt de betrokkenheid toe en verbeteren (team)prestaties. Hoe wordt er binnen jullie organisatie of afdeling omgegaan met feedback? Tijdens de Teambuilding Plus training ‘De impact van feedback’ laten we je de kracht van feedback ervaren en geven we een introductie hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw feedback de gewenst impact heeft.

  1. Meesterschap voor managers

Doel: Een introductie bieden in effectief leiderschap voor managers

Doelgroep: Middenmanagement of een diverse groep managers binnen een organisatie

Inhoud: 

In deze inleidende Teambuilding Plus training krijg je kennis over inspirerend leiderschap en inzicht in de werking van het brein. Je leert waar motivatie vandaan komt en hoe je medewerkers kunt motiveren. We sparren over het creëren van veiligheid in teams en over verschillende aspecten van leiderschap. Ook stimuleren we reflectie op jouw eigen leiderschap. De opgedane kennis en inzichten zijn direct toepasbaar in het werk van morgen.

  1. Een inleiding op Impactvol Leiderschap

Doel: Inleiding bieden op impactvol leidinggeven

Doelgroep: het managementteam (MT) of hoger management van een organisatie

Inhoud: 

In deze introductietraining richten we ons op het (verder) ontwikkelen van leiderschap. We verkennen diepgaande thema’s op groepsdynamica, zoals rollen en ranking in een groep en de stem van de minderheid. Andere thema’s zijn het ontwikkelen van kernwaarden en de meerwaarde van het hebben van een duidelijke visie en strategie. Deze inzichten zijn zowel verhelderend als praktisch toepasbaar in het leidinggeven van morgen.

  1. Inspiratiesessie – Leiderschap in een veranderende wereld

Thema: De impact van veranderingen in de wereld op jouw organisatie en medewerkers

Doelgroep: Voor managementteams (MT’s), directies en grotere groepen (vanaf 25 personen)

Inhoud: 

Elke leider en manager, evenals elke organisatie, ervaart continue ontwikkelingen die van invloed zijn op zowel de organisatie als de medewerkers. Grote thema’s, zoals klimaatverandering, energietransitie en internationale conflicten, maar ook organisatiespecifieke uitdagingen zoals beschikbaarheid van grondstoffen, het vinden en behouden van geschikt personeel en de voortdurende innovatie en digitalisering. Hoe navigeer je als organisatie, leider of manager door deze externe en interne ontwikkelingen en veranderingen? Hoe leid je een verandering van een organisatie, een team, een medewerker en wat is precies het proces van verandering? Hoe houd je medewerkers betrokken, waardoor je een veerkrachtige, flexibele en toekomstbestendige organisatie kunt realiseren? In deze inspirerende sessie nemen we je graag op hoofdlijnen mee in de effecten van deze ontwikkelingen op organisaties, leiders, managers, teams en medewerkers en hoe daarmee om te gaan.

 

Duopresentatie, duur 1½ uur

Ongeveer 60 min spreektijd + interactieve sessie/vragen stellen gedurende 30 min

 De inspiratiesessie is een plenaire sessie en exclusief observatie van een teambuildingsactiviteit. De presentatie wordt verzorgd door twee experts van BusinessBuilding. Het tarief is € 1000 per presentatie, exclusief lunch, zaalhuur en borrel.

Teambuilding Plus aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business