Campingplaatsen | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Campingplaatsen

Mededeling Lees hier over onze maatregelen rondom corona.

Al onze campingplaatsen zijn zeer ruim opgezet (tussen de 100 en 150 m2 per plaats). De kampeerplaatsen zijn verdeeld over vijf velden.

Vraag staplaats aan0348 40 12 00
Plattegrond | Camping de Boerinn

Veld ‘Kip’

Dit veld is alleen beschikbaar voor tenten. Er zijn acht prachtige plekken met in de nabijheid een zandbak met speelgoed, een overdekte stroberg om in te ravotten en de jongveestal om in te spelen. Dit veld is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het veld is kindvriendelijk ingericht en met een omheining afgescheiden van het water. Ouders kunnen onder de stretchtent van onze accommodatie genieten van een kopje koffie of drankje, terwijl de kinderen ondertussen lekker hun gang kunnen gaan.

Veld ‘Varken’

Dit veld is geschikt voor zowel tenten als caravans en telt 14 ruime plekken aan de voorzijde van onze boerderij. Dicht bij de geitenweide en de varkentjes. Dit veld is ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Ook hier is het veld door een omheining afgesloten van de slootkant, waardoor ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten spelen. Een speeltuin-huisje en een zandbak zijn aanwezig op het veld.

Veld ‘Schaap’

Dit veld is geschikt voor caravans en tenten en telt 12 ruime plekken en is geschikt voor gezinnen met kinderen die beschikken over een zwemdiploma. Dit veld is centraal gelegen.

Veld ‘Ezel’

Dit veld is geschikt voor caravans en tenten en telt 12 mooie plekken omringt met diverse sloten. Over de sloten zijn enkele poldersportattributen aangelegd waar kinderen naar hartenlust gebruik van mogen maken. Dit veld is geschikt voor gezinnen met avontuurlijke kinderen.

Veld ‘Geit’

Veld vijf telt vier verharde plekken, speciaal voor campers.

Vraag staplaats aan0348 40 12 00

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
« Faciliteiten en Horeca Goed om te weten »

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: