Groepsuitje | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Groepsuitje

Home » Groepsuitje
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bij elkaar aan de keukentafel een spelletje spelen of met een stel vrienden barbecueën in de tuin is natuurlijk al hartstikke leuk. Maar als jullie toe zijn aan nog meer gezelligheid, hilariteit en leuke uitdagingen dan is het de hoogste tijd voor een groepsuitje! Wij hebben allerlei ideeën voor een groepsuitje. Want hoe de samenstelling ook is, in ons uitgebreide aanbod aan indoor en outdoor activiteiten is voor iedere groep wel een geslaagd uitje te vinden. De keuze is vrij en je kan zelf een dagprogramma samenstellen, zo bepaal je de dagindeling van ’s ochtends tot ’s avonds en kan je aangeven of je aansluitend als kers op de taart nog wil blijven borrelen of eten. Zo is er gegarandeerd een geslaagd uitje van te maken en zal het door de unieke combinatie van de omgeving en activiteiten een onvergetelijke herinnering worden voor de groep.

Offerte indoor uitje
Offerte outdoor uitje

Creatief, spannend. sportief, indoor groepsuitje

Met ons gevarieerde aanbod aan indoor groepsuitjes is er keuze genoeg. Houden jullie van het oplossen van een puzzel? Dan kunnen jullie je volledig uitleven in de escaperoom De Melkput. In plaats van ontsnappen kan je ook inbreken door de Break-in Box te kraken. Nog tijd over? Dan is er vast nog ruimte om je hand oog coördinatie te testen met boogschieten. Liever een gevarieerd programma? Dan raden we de hilarische Boerenstalspelen aan waarbij je in teams het tegen elkaar op kan nemen via maar liefst 14 spellen. Mochten jullie het rustig aan willen doen, dan kunnen jullie ook kiezen om met de groep te gaan voor de Boeren high tea. Kortom, er zijn genoeg groepsuitje ideeën.

Outdoor groepsuitje in de natuur

Wanneer je er met de groep op uit wil, dan is het natuurlijk fantastisch als je in de frisse buitenlucht met een zonnetje kan genieten van een van de activiteiten. De spraakmakende poldersport leent zich daar dan ook uitstekend voor. Met de uitgestrekte omgeving en ruime faciliteiten is een groepsuitje goed te realiseren. Ga op het terrein samen de strijd aan en trotseer de obstakels met tranen van het lachen. Niet iedereen zal het namelijk letterlijk en figuurlijk drooghouden, want wat is nou lekkerder dan even gieren om die vriend die in de sloot valt doordat de overkant niet wordt gehaald? Dus wil je er echt even op uit met elkaar? Dan trek je bij Boerderij De Boerinn de groene weilanden in, tussen de dieren en de natuur kanovaren, een potje klompengolf spelen of elkaar proberen te raken met Archery Tag. Bekijk het uitgebreide aanbod en stel je eigen ideale outdoor groepsuitje samen.

Aansluitend borrel of diner

Van alle spellen en uitdagingen krijg je natuurlijk de nodige dorst en trek in een versnapering. Je kan dan ook de reservering uitbreiden met een gezellige borrel of zelfs een compleet diner. Geniet daarbij van bijvoorbeeld huisgemaakte kipsaté met pindasaus of overheerlijke boerenfrieten. Ook na de activiteiten blijven genieten van de buitenlucht? Dan kan dat perfect middels het Barbecue buffet. Zelfs in de koudere dagen behoort dit tot de mogelijkheden. Smul daarbij van een ambachtelijke hamburger, zalm of een garnalenspies. Bekijk voor het volledige aanbod onze diner arrangementen. We kijken er naar uit om het jullie te serveren en jullie nog vele leuke groepsuitjes te laten beleven.

Leukste uitje ANWB 2023 | Boerderij De Boerinn

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Kunnen we langer blijven dan het einde van het programma?

Wij gaan uit van de afgesproken eindtijd. Mocht je langer willen blijven, neem dan vooraf contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business