Schapendrijven bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Schapendrijven

Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!

Ga samen met een ervaren trainer en handler aan de slag tijdens deze workshop schapendrijven! Schapendrijven is bij uitstek een teambuildingsactiviteit om in te zoomen op de communicatie- en leiderschapsvaardigheden van de groep.

*Voor de beschikbaarheid zijn wij afhankelijk van een externe partij.

Tijdsduur

2 uur

Minimum personen

10 personen

prijs (Per persoon)

€ 67,50 (incl. btw)

Schapendrijven leert je jouw leiderschapskwaliteiten te verbeteren

Samen met een lokale schapendrijver starten jullie in het weiland van de boerderij. Er is een parcours en een hok klaargezet. Naast schapendrijven bevat deze workshop nog een uniek aspect. Jullie gaan namelijk ook eenden drijven! Je gaat de eenden begeleiden door een parcours. UPDATE; wegens de vogelgriep worden er voorlopig geen eenden ingezet.

Beide activiteiten zijn ontzettend leuk om met collega’s te doen. Goed onderling communiceren en lichaamstaal spelen een belangrijke rol. Jullie gaan als een echt team de uitdaging aan waarbij je ervoor moet zorgen dat de schapen en eenden precies doen wat jullie willen.

Wat ga je doen tijdens de workshop schapendrijven?

Tijdens de introductie legt de handler de nadruk op de verschillende technieken die je moet gebruiken tijdens het drijven. Nadat jullie de fijne kneepjes hebben geleerd, gaan jullie aan de slag met echte teamopdrachten.  Tussendoor worden jullie voorzien van koffie en thee.

In verschillende opdrachten wordt de groep uitgedaagd om adequaat te reageren. Speel door middel van de juiste vaardigheden in op het gedrag van de kudde schapen. In deze workshop komen plezier en inzicht op een natuurlijk manier voorbij. Je zult aangenaam verrast zijn.

De workshop wordt afgesloten met een demonstratie met honden van verschillende niveau’s. Stel gerust vragen want de trainer is niet voor niets een aantal keer landskampioen schapendrijven geweest!

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Kledingtip

Kleed je alsof je in de tuin gaat werken. Trek in de winter extra warme kleding aan zoals sjaal, muts, dikke sokken en schoeisel met een dikke zool.

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business