Het Grechthuis als een congresruimte met bar bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Congresruimte Het Grechthuis

Ruimtes » Congresruimtes
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Vanaf Prijs 4 uur € 475 (ex. btw)
Vanaf Prijs 8 uur € 882 (ex. btw)
Personen 1 - 80
M2 100
Opstelling U-vorm, Carré, Cabaret, Theater
Offerte aanvragen 0348 40 12 00
Plattegrond Plattegrond van de boerderij

Op zoek naar een moderne ruimte voor jullie congres in Het Groene Hart, op een boerderij waar alle luxe apparatuur beschikbaar is die je nodig hebt? Bekijk dan eens Het Grechthuis, waar je tot en met 80 personen een congres kan organiseren. Met een zestal openslaande deuren geniet van de rust van het platteland tijdens het congres. De congresruimte geeft direct zicht de polder in. Een fraaie ruimte welke voorzien is van alle gemakken, zoals een goede temperatuurregeling en de nieuwste beeld- en geluidsapparatuur. Door de hoge nok met dakramen komt er veel natuurlijk licht naar binnen. Ook is er een bar aanwezig en verderop zit een keuken. Hierdoor kunnen jullie tijdens jullie congres worden verzien van hapjes en drankjes. De congresruimte beschikt naast deze voorzieningen ook over een eigen privé-terras. Er kan in de lente en zomer uitstekend buiten vertoefd worden.

alt-tekst

Het organiseren van een congres is maatwerk. Daarom stelt onze eventplanner graag alles met je af. Heb je speciale wensen of is er een aparte indeling van de zaal nodig? Ga je gebruik maken van subruimtes of moet er wellicht nog een grote tent bij? De praktijk leert ons dat alles mogelijk is. Als je kiest voor Het Grechthuis ben je verzekerd van een luxe ruimte die een brug slaat naar het genieten van het rustieke platteland.

Aanwezig zijn:
  1. Een groot scherm + beamer
  2. Geluidsapparatuur + microfoon
  3. Bar met koffie en thee
  4. Stoelen en tafels

Boerderij De Boerinn streeft naar een buitengewone dag voor ieder type gast. In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende groepen ontvangen. Daardoor weet men wat er kan op het terrein van maar liefst veertig hectare land en de ruimtes die ter beschikking gesteld worden. Samen met de organisatie wordt er gepland, geëvalueerd en uitgezet om zo tot een spectaculaire dag te komen. Een boerderij is wellicht niet de eerste locatie waar je aan denkt, maar zeg nou zelf; je zult het nooit meer vergeten.

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Offerte aanvragen 0348 40 12 00
Plattegrond Plattegrond van de boerderij

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business