Vergaderruimte Karnhuis lange tafels richting bar

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Ruimtes » Vergaderruimtes

Vergaderruimte Het Karnhuis

Wist je dat je tegenwoordig makkelijk online kunt reserveren? Boek nu een activiteit of campingplek via de online module »

In mei 2018 is er een grote verbouwing afgerond. Het Karnhuis en het Grechthuis zijn verbouwd tot twee gloednieuwe ruimtes met ieder een eigen bar. Er is een keuken gerealiseerd tussen de ruimtes in, waardoor ook lunch en diner snel geserveerd worden. Met het groene uitzicht en de gemakkelijke uitwijkmogelijkheid naar buiten zijn de ruimtes uiterst geschikt voor zakelijke groepen die op zoek zijn naar een unieke locatie.

Prijs 4 uur

€ 850 (ex. btw)

Prijs 8 uur

€ 1450 (ex. btw)

Personen

20 - 60

M2

300

Opstelling

U-vorm, Carré, Cabaret, Theater
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Plattegrond

Plattegrond van de boerderij

Welkom in het Karnhuis, de nieuwste vergaderruimte van Boerderij de Boerinn.

Wat vroeger de Wagenschuur heette, is nu geheel vernieuwd. In mei 2018 is er namelijk een grote renovatie afgerond en dat resultaat ziet u hier. Het Karnhuis is een congres- en vergaderruimte met plek voor tweehonderdvijftig personen. Presentaties, plenaire sessies of andere zakelijke bijeenkomsten kunnen tegenwoordig in stijl tussen de groene landerijen gehouden worden. Niet alleen is de zaal voorzien van de nieuwste warmteregulering, er wordt ook optimaal gebruik gemaakt van natuurlijk licht. De zes meter hoge glazen deuren geeft de dag een extra dimensie.

Uw gasten vinden de entree naar de vergaderruimte aan de zijkant van het gebouw. Deze entree is van glas en laat u de zaal inkijken zonder direct in het geheel te staan. Met een eigen bar, licht- en geluidsapparatuur en podiummogelijkheden is er aan alles gedacht. De mos wand breekt de nette lijnen van het interieur die met veel hout hinten naar het industriële. Bovenop het dak zijn zonnepanelen aangelegd, zodat er elektriciteit kan worden opgewerkt voor de ruimte.

Met een groot beamerscherm, een (verplaatsbaar) podium en een professionele geluidsinstallatie is de ruimte geschikt voor iedere zakelijke groep. Ook is er in de gehele ruimte WiFi aanwezig.

Informatie

Bekijk hier de vergaderarrangementen

Klik hier voor het capaciteitenoverzicht

Het Karnhuis kan in verschillende opstellingen voor u worden klaargezet. Daar waar een theatervoorstelling vaak de voorkeur geniet, kunt u ook kiezen voor een U-vorm waarbij nog steeds veel ruimte overblijft. Ook voor trainingsdagen is de ruimte geschikt. De houten tafels komen in twee maten met bijpassende stoelen. Iedere tafel wordt voorzien van aankleding. Mocht u gebruik willen maken van een kleur in het licht, laat het ons dan weten.

 

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Plattegrond

Plattegrond van de boerderij

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!