Vergaderzaal het Zomerhuis in U-vorm

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Ruimtes » Vergaderruimtes

Vergaderruimte Het Zomerhuis

Mededeling Lees hier over onze maatregelen rondom corona.

Vergaderen in een informele en huiselijke ruimte midden in de polder.

Prijs 4 uur

€ 950 (ex. btw)

Prijs 8 uur

€ 1850 (ex. btw)

Personen

10 - 30

M2

140

Opstelling

Theater
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Plattegrond

Plattegrond van de boerderij

Het Zomerhuis is het kloppende hart van de boerderij!

De vergaderruimte laat niet alleen veel daglicht naar binnen, het beschikt ook nog eens over een serre. Ideaal als uw groep of gasten nog uit elkaar gaan voor deelopdrachten. Met een openslaande deur naar het terras en een grote ontvangsthal kan iedere zakelijke groep op een eigentijdse manier ontvangen worden.

Daarnaast beschikt de ruimte over een bar die u en uw gasten van alle gemakken kan voorzien. De vergaderruimte kan gereserveerd worden voor een hele of halve dag en is voorzien van alle gemakken. Er is een beamer aanwezig evenals zonsverduistering, een geluidsinstallatie en natuurlijk WiFi. Het Zomerhuis kent en informele en huiselijke sfeer met oud-Hollandse versieringen aan de wand. De aankleding matcht met het schitterende uitzicht over de polders. Het zomerhuis beschikt over tafels en stoelen en biedt daarnaast ook de optie om overheerlijk te lunchen gedurende de dag.

Bekijk hier de vergaderarrangementen
Klik hier voor het capaciteitenoverzicht.

Oorsprong

Van oorsprong was het Zomerhuis een eenvoudig huis naast het hoofdgebouw dat in de zomer dienst deed als tijdelijke woning. De boer heeft een prachtige bar gemaakt van wagonplanken wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Door de mix van onze agrarische en industriële attributen creëren we een informele en huiselijke sfeer. De ruimte kan op de verschillende manieren voor u worden klaargezet. Er zijn verschillende tafelgroottes waar u uit kunt kiezen. De comfortabele stoelen maken het geheel af.
In het verleden is het Zomerhuis veel gebruikt voor presentaties. Ook trainingen en dagen waar focusgroepen verdeeld worden regelmatig in deze ruimte gegeven.

 

 

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Plattegrond

Plattegrond van de boerderij

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!