de keuken van vergaderruimte de Hoeve

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Ruimtes » Vergaderruimtes

Vergaderruimte De Hoeve

Mededeling Lees hier over onze maatregelen rondom corona.

De Hoeve is een fijne eigen plek, waar jij en je collega’s zich gelijk thuis zullen voelen.

Prijs 4 uur

€ 200 (ex. btw)

Prijs 8 uur

€ 295 (ex. btw)

Personen

8 - 10

M2

34

Opstelling

U-vorm, Carré, Cabaret, Theater
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Plattegrond

Plattegrond van de boerderij

In vergaderruimte ‘De Hoeve’ voelt u zich meteen thuis!

Het voormalig woonhuis van de boer is nu ingericht als een fijne eigen plek waar u zich met collega’s in alle rust kunt terugtrekken voor een inspirerende dag. De grote ramen voorzien de kamer van daglicht en bieden een mooi uitzicht op de boomgaard. De sfeervolle woonkeuken is ideaal om tussen de vergadering door even te genieten van een kopje koffie. Willen jullie nog even uiteen in groepjes? Stap dan lekker even naar buiten en kom opgewerkt weer terug. Kortom een prachtige ruimte die geheel naar jullie wensen ingezet kan worden.

De vergaderruimte beschikt over een LCD scherm met mobiele geluidsinstallatie, zonsverduistering, grote openslaande deuren naar het terras, potkachel (gas gestookt) en natuurlijk WiFi. De Hoeve kan in verschillende opstellingen worden klaargezet, laat ons weten welke voorkeur u geniet.

Bekijk hier de vergaderarrangementen

Klik hier voor het capaciteitenoverzicht.

Het verhaal achter de Wilhelmina Hoeve

De Wilhelmina Hoeve is al drie generaties lang in bezit van de familie Hoogendoorn. De geschiedenis van deze boerderij is echter nog veel rijker. We kunnen niet verder terug dan 1796. De jaren die daarop volgen is de Wilhelmina Hoeve in het bezit geweest van vele families. In 1907 is de boerderij opnieuw opgebouwd. Tijdens deze werkzaamheden werd er boven de oude voordeur een balk gevonden met daarin het jaartal 1597 gebeiteld. Dit is dan ook de reden dat er sindsdien twee jaartallen op de gevel van de boerderij staan vermeld.

De Wilhelmina Hoeve ontleed haar naam aan de dochter van een bemiddeld man (fabrikant) die in 1907 twee boerderijen schonk aan zijn dochter ‘Wilhelmina Henriette Muller. De naam Hoeve staat voor de voormalig woonruimte van de boer. Op 1 mei 1938 is Hendrik Hoogendoorn (zoon van Arie Hoogendoorn en broer van eigenaar Elmar Hoogendoorn) pachter geworden van de boerderij.

 

 

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Plattegrond

Plattegrond van de boerderij

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!