Bedrijfsuitje Woerden

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bedrijfsuitje Woerden

Home » Bedrijfsuitje Woerden
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Of je nu op zoek bent naar een actief, ontspannend of creatief bedrijfsuitje, je regelt het bij Boerderij de Boerinn! Dankzij de vele verschillende soorten activiteiten is er voor ieder wat wils en daarnaast zijn er ook diverse cateringmogelijkheden. Combineer bijvoorbeeld een of meerdere activiteiten met een overheerlijke BBQ om jullie dag perfect af te sluiten. Kortom, een uniek bedrijfsuitje in Woerden organiseer je op onze boerderij!

Een bedrijfsuitje in Woerden samenstellen

Een bedrijfsuitje bij Boerderij de Boerin in Woerden is uniek! Je kunt namelijk zelf een bedrijfsuitje geheel naar wens samenstellen. Je hebt de keuze uit tal van leuke en hilarische activiteiten, waaronder poldersporten, schapendrijven en klompengolf. Ons hele aanbod kan je hier bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om tussendoor te genieten van wat lekkers te eten en te drinken. We werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten van lokale partners. Begin de dag bijvoorbeeld met een stevig ontbijt, geniet van luxe broodjes tijdens de lunch of sluit de dag af met een gezellig diner. Bekijk ons volledige horeca aanbod hier.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor een kant-en-klaar arrangement te kiezen. In deze arrangementen zijn een leuke activiteit en een lekkernij op ideale wijze gecombineerd. Op deze pagina kun je alle arrangementen bekijken.

Een bedrijfsuitje op de boerderij

Geniet van een onvergetelijk bedrijfsuitje in Woerden! Terwijl jij en je team druk bezig zijn met teambuildingsactiviteiten, kan je tussendoor genieten van het prachtige uitzicht over de polder. Of je nu met een grote of kleine groep komt, op onze boerderij kunnen we voor ieder gezelschap een geslaagd evenement organiseren! We beschikken namelijk over maar liefst 11 ruimtes en 30 hectare aan weiland. Daarnaast beschikken we over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid zodat iedereen makkelijk naar onze boerderij kan reizen.

Originele bedrijfsuitjes bij Boerderij de Boerinn

Bij Boerderij de Boerinn hebben we ruime ervaring met het organiseren van originele bedrijfsuitjes. Het is dan ook geen probleem als je specifieke wensen hebt voor jullie uitje. Of het nu gaat om een groots bedrijfsevenement of een knus bedrijfsuitje, wij kunnen het voor jullie regelen! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Bedrijfsuitje samenstellen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business