Unieke vergaderlocatie - Vergaderruimte Hooiberghut | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vergaderlocaties met overnachting

Home » Vergaderlocaties met overnachting
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bij Boerderij De Boerinn is het mogelijk om in alle rust te komen vergaderen, waarbij het zelfs mogelijk is om te blijven overnachten. Wanneer je wil vergaderen bij Boerderij De Boerinn heb je de keuze uit 11 verschillende vergaderruimtes. Hierdoor hebben wij voor groepsgroottes tussen de 1 en ongeveer 250 personen een geschikte vergaderruimte. Bij aankomst op de boerderij word je hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie waarna je naar de vooraf gereserveerde vergaderzaal wordt gebracht. Haal in de pauze even lekker een frisse neus en loop een rondje over het terrein of geniet in alle rust van het uitzicht op de Kamerikse weilanden.

 

Vergaderen en overnachten voor kleine groepen

Voor zowel grote als kleine groepen is het mogelijk om te komen vergaderen op onze boerderij. Wij hebben twee vergaderzalen beschikbaar voor kleine groepen tot 8 personen: vergaderzaal De Zomerzolder en Hooiberghut De Kievit. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden aan voor overnachten. Kom gezellig kamperen op één van onze campingplaatsen of blijf slapen in één van de luxe safaritenten of trekkershutten.

Vergaderen en overnachten voor middelgrote groepen

Ook voor middelgrote groepen tot 50 personen hebben wij diverse vergadermogelijkheden ter beschikking. Kom vergaderen in De Hoeve, De Grondlegger, Tussenbeie of vergaderruimte Hogerop. Voor middelgrote groepen hebben wij twee mogelijkheden voor overnachten. Wij hebben sinds 2022 7 luxe safaritenten met 5 bedden, eigen badkamer en ingerichte keuken. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een camper, caravan, vouwwagen of tent mee te brengen en op een van de 50 campingplekken te overnachten.

Vergaderen en overnachten voor grote groepen

Grote groepen tot 250 personen zijn ook meer dan welkom om te komen vergaderen in onze grootste vergaderzalen Het Karnhuis, Het Grechtshuis, Het Zomerhuis of in de Jongveestal. Al deze vergaderruimtes beschikken over een eigen bar zodat jouw gasten van alle gemakken kunnen worden verzien. Grote gezelschappen kunnen bij ons overnachten op onze boeren camping met 50 campingplaatsen van 100m2 per plaats. Neem je eigen camper, caravan, vouwwagen of tent mee en geniet van het rustgevende uitzicht.

Informeer voor al onze mogelijkheden

Uiteraard bieden wij ook diverse lunchmogelijkheden en diverse activiteiten aan om te doen tussen de vergaderingen door, bekijk hiervoor al onze vergaderarrangementen op onze website. Neem zeker vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken door ons te bellen op 0348 40 12 00 of stuur ons een e-mail naar info@deboerinn.nl. Wij denken graag met je mee!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business