Unieke vergaderlocatie - Vergaderruimte Het Grechthuis | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vergaderlocatie midden Nederland

Home » Vergaderlocatie midden Nederland
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bent u de dagelijkse drukte ook zo zat? En, wilt u in alle in rust kunnen vergaderen? De Boerinn voorziet je van een heerlijk rustige en mooie vergaderlocatie in midden Nederland. In Kamerik kunt u terecht bij onze boerderij voor een vergadering met een prachtig weids uitzicht. Onze vergaderlocatie in midden Nederland biedt u en uw team focus, iets wat in de hectische stad bijna onmogelijk te bemachtigen lijkt. Bekijk nu onze verschillende vergaderruimtes en ontsnap even van alle hectiek. Wij zetten de koffie en thee alvast klaar!

Verschillende vergaderlocaties

De vergaderlocaties van De Boerinn zijn ieder voorzien van hun eigen boerse karakter. Ben je op zoek naar een informele, huiselijke ruimte, dan is Het Zomerhuis hier perfect voor. Of ga je juist voor een landelijk moderne ruimte? Dan is Het Grechthuis perfect. Beiden ruimtes zijn beschikbaar voor groepen tot maximaal 80 personen. Mocht u meer mensen verwachten, dan kunt u terecht in de Jongveestal of Het Karnhuis. Bekijk middels de onderstaande button al onze vergaderruimtes om de juiste keuze te maken.

Bekijk onze vergaderlocaties

 

Beschikbare vergaderruimtes

De unieke en inspirerende vergaderruimtes brengen je tot rust en zorgen voor concentratie. Midden in de polder kunt u genieten van de frisse lucht en een prachtig uitzicht. Uw meeting zal zo ongetwijfeld tot een succes uitlopen. De Boerinn beschikt over wel 11 vergaderruimtes, met elk een eigen charme. Welke ruimte u kiest voor uw meeting ligt geheel aan u en hoeveel mensen u met zich meebrengt en het door u gewenste karakter. Of u nu met 3 of 250 man komt, er is altijd wel een geschikte plek bij Boerderij De Boerinn! Reserveer uiteraard wel op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Reserveren unieke vergaderlocatie in midden Nederland

Bent u er over uit dat onze vergaderlocatie in midden Nederland ideaal is voor uw vergadering? Dan zijn er ook nog een aantal vergaderarrangementen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om een halve dag of een hele dag te blijven. Ook kunt u de vergadering combineren met een lunch en/of activiteit als echte vergaderbreak. Kiest gerust uit alle activiteiten die op onze website te vinden zijn, alles is mogelijk! Zowel voor of na het vergaderen is het natuurlijk enorm leuk om het hoofd helemaal leeg te maken tijdens bijvoorbeeld een sessie geitenyoga, of door juist ieders hersens op scherp te zetten in onze escaperoom. Vraag hiervoor onderstaand gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!

Direct een offerte aanvragen

Contact

Kom je er niet helemaal uit welke ruimte het beste bij jouw gezelschap past? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. We helpen je bij De Boerinn graag op weg!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business