E-Choppers

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

E-Choppers

Home » E-Choppers
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Huur een E-Chopper en ontdek de omgeving van het Groene Hart op een unieke manier! Met de E-Chopper bieden wij een milieuvriendelijke en avontuurlijke manier aan om een rit te maken door het prachtige polderlandschap. De E-Choppers zijn elektrisch aangedreven snorfietsen, zijn fluisterstil en hebben geen milieuvervuilende uitstoot. Hierdoor vormen de E-Choppers geen overlast voor mens, natuur en omgeving. Met de E-Choppers beleven jullie gegarandeerd een avontuurlijke en relaxte dag!

TIJDSDUURPRIJS PER PERSOON / CHOPPER*
3 uur€ 37,50 (incl. btw)

*Voor de E-chopper heb je een geldig rijbewijs nodig. Wij hebben geen alternatief vervoersmiddel. Er kan maximaal 1 persoon op de E-chopper. Het dragen van een helm is tegenwoordig verplicht. Deze stellen wij kosteloos beschikbaar in verschillende maten.

E-Choppers reserveren

Verken de omgeving op een E-Chopper

Met de E-Chopper verkennen jullie op een relaxte manier de omgeving van Boerderij De Boerinn. Een rit met een E-Chopper is perfect met lekker weer en biedt tijdens het rijden heerlijke verkoeling. Op een geruisloze manier kunnen jullie een leuke route maken door de natuur of een stadje bezoeken. Stop ook zeker onderweg bij een terras en geniet van een verfrissend drankje. Een middag toeren op een E-Chopper wordt zo een echt leuk uitje met vrienden, familie of collega’s. Na een avontuurlijke rit door de polder, kun je na afloop bijkomen op het terras van de boerderij en onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van al jullie avonturen.

Rit op een elektrische motor

De E-Choppers die worden verhuurd bij Boerderij De Boerinn zijn volledig elektrisch aangedreven. Deze elektrische motor maakt het mogelijk om een mooie rit door de natuur te maken, zonder overlast te veroorzaken voor de omgeving. De E-Choppers bij Boerderij De Boerinn hebben brede banden, wat zorgt voor meer grip en stabiliteit. Het stoere uiterlijk van de snorfietsen is gebaseerd op de Harley Davidson motor en de zadels zitten erg fijn, ideaal voor een lange rit.

E-Choppers huren bij Boerderij De Boerinn

Hebben jullie ook zo’n zin gekregen in een avontuurlijke rit op de E-Choppers? Reserveer dan snel een aantal E-Choppers via de onderstaande knop voor een onvergetelijke middag. Een E-Chopper huur je voor €37,50 (incl. BTW) voor 3 uur. Mochten jullie nog vragen hebben of een offerte willen voor een compleet verzorgde dag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op met jullie wensen.

E-Choppers reserveren

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Wat als er iemand op de dag zelf ziek is?

Helaas kunnen wij op de dag zelf geen wijzigingen meer aanbrengen in de reservering.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business